Vatandaşa şiddet uygulayan bekçiler

Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü
Özgüveni olmayan, itlik serserilikten başka bi bok bilmeyen insanları böyle devlet memuru yaparsan sonuç ortada....

Üniformayı giyince bu tipler kendilerini bişey sanıyorlar, ego kibir dağları sarıyor.

Görevini layıkıyla yapan asker, polis, bekçi, güvenliklere saygım sonsuz.

Çok fazla bekçi terörü yaşanıyor. Sebep bir bok olmadıklarının farkında olmaları. Kompleks yapıyorlar. Düdükten fazlasını bu mallara vermek risk. Koskoca İçişlerini zora sokar bu salaklar. Kendilerini de öldürtür bu aptallıkla bunlar. Ha bu salakların elinde şu hale gelmek de ayrı mallık. Olm buna niye imkan veriyorsunuz. Ne gerek var.

bir dönem hiçbir şey olamayani polis okullarına alıp polis yapmışlardı , bu dönemde de hiçbir şey olamayani bekçi yapıp yetki verdiler.normal bu tarz goruntulerin gelmesi çünkü bu adanlarin normal şartlarda dahi kendilerine saygısı yok ki çevresine olsun.

zamanında polis yapılanlardan biride benim teyzeoglum.

Vatandaşa küfretmek nedir abi. Varsayalım yerdeki adam katil. Beş kişi nasıl beceriksizsiniz bir adamı kelepçeleyemiyorsunuz. Silah düşürmek nedir. Adamın üstüne yürümek nedir. İki Amerikan polisiye de mi izlemediniz. Doğru düzgün kendini koruyamaz bunlar. 6000 de para veriyorlar bunlara. Piyuu

Bir guvenlik kolu silahini dusuruyorsa korkmayin. Henuz amator amcalardandir.
Sahsen birini bu sekil de tutmaya calisirken gorsem "abi polisi ariyimmi" derim bekciye

Son düzenleme:
Bu ülke aşağılık kompleksi olan angutlarla dolu. Eldeki malzeme bu olunca sonuç kaçınılmaz. Fazla umutlanmayın.

Olayı tam anlamıyla bilmeden yorum yapmamak lazım. Yerdeki adam belki tecavüz etti birisine, belki polise bekçiye bıçak salladı vs.
Böylesine bir durum yoksa bekçiler sınırı aşmış, bıktım bu bekçilerden. Çok gereksiz bir meslek. Polis olamıyorsan bekçi ol mantığı saçma. Bu arada polislerin çoğuda yetersiz.

Yahu şurada gel bekçi ol deseler koşa koşa gidip o üniformayı giyecek tiplerin söylediklerini şaşkınlıkla okudum, bırakın abi işlerini yapsınlar, bu adamları bu noktaya yine halk getirdi. Neyse diyeceklerim bu kadar

Yahu şurada gel bekçi ol deseler koşa koşa gidip o üniformayı giyecek tiplerin söylediklerini şaşkınlıkla okudum, bırakın abi işlerini yapsınlar, bu adamları bu noktaya yine halk getirdi. Neyse diyeceklerim bu kadar
Abi burnunun dibinde sana bağırdığını hayal etsene bi. Hem de hohlayarak.

Bence bunlara bekçi bekçi yerine farklı bir isim konmalı takviye kuvvet olabilir veya gece muhafazaları

Isim istiyorlardi kendilerine. Bunlara "mahalle soytarilari" denilebilir. Cuk diye oturur. Bir sucu varsa bile kendilerinin gorevi dovmek degil, gorevleri bir ust guvenlik guclerine bildirmek, kelepceleyip teslim etmek. Az su akepe yalamaligina 2 dakika ara verip dusunun derim.

Kimse kimseye durduk yere bağırmaz kimlik istiyorlar veriyorum kontrol ediyorlar sonra geçip gidiyorum
Yok be abi bana durduk yere gelip de artist artist soramaz. Sonucu ne olursa olsun döverim onu. Sen de döversin bence aynı muameleyi görünce.

• Kalp Gözler
Tepkiler: glu
Gereksiz bir uygulama. Onlara verilecek parayi eksradan polise ver korusun halki. Bekcilerde Silah olmasida dogru degil. Nasil bir egitimden tecrubeden + profile sahiplerde silahlilar.. Vatandasi koriyacaklarina teror estirmisler... Pes!

Sana ne demeli lan saksofoncu sen iyi çalarsin
Aklınca müzik aleti üzerinden cinsellik yapıyorsun ama karşında senin gibi enayi yok.

Sen daha iyi çalarsın pardon çekersin belkide :D Ezik, ergen troll muhabbetlerini başka yerde yap ezik ucube seni.

Ya arkadaş hükümetin her icraatını alkışlamak savunmak zorunda degilsiniz. Para mı aliyorsunuz arkadaş. Bu adamlardan soylu da memnun değil. Bak çok pis hizaya sokacaklar bu beceriksizleri. O zaman da bu beceriksizliği savunabilecek misiniz. Adamı derdest etmelerine laf etmiyoruz. Ne olduğunu bilmiyoruz. Yöntemin acemice olmasına laf ediyoruz. Küfür kıyamet sokak serserisi gibi emniyeti küçük düşürmelerine laf ediyoruz. Silaha sahip cikamamasına laf ediyoruz. Bak zamanda hoca efendi diye testisini yaladiginiz adama sövmek zorunda kaldınız. Yapmayın. Utanirsiniz.

Aklınca müzik aleti üzerinden cinsellik yapıyorsun ama karşında senin gibi enayi yok.

Sen daha iyi çalarsın pardon çekersin belkide :D Ezik, ergen troll muhabbetlerini başka yerde yap ezik ucube seni.
Bir raporlama geldi mi ozel kategorinize hocam?

Döverim diyorum neden anlamıyosun ultraslan

Geri