Köşe başındaki serserilerin bekçi yapılmasının sonucudur.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi burnunun dibinde sana bağırdığını hayal etsene bi. Hem de hohlayarak.Yahu şurada gel bekçi ol deseler koşa koşa gidip o üniformayı giyecek tiplerin söylediklerini şaşkınlıkla okudum, bırakın abi işlerini yapsınlar, bu adamları bu noktaya yine halk getirdi. Neyse diyeceklerim bu kadar
Kimse kimseye durduk yere bağırmaz kimlik istiyorlar veriyorum kontrol ediyorlar sonra geçip gidiyorumAbi burnunun dibinde sana bağırdığını hayal etsene bi. Hem de hohlayarak.
Yok be abi bana durduk yere gelip de artist artist soramaz. Sonucu ne olursa olsun döverim onu. Sen de döversin bence aynı muameleyi görünce.Kimse kimseye durduk yere bağırmaz kimlik istiyorlar veriyorum kontrol ediyorlar sonra geçip gidiyorum
Aklınca müzik aleti üzerinden cinsellik yapıyorsun ama karşında senin gibi enayi yok.Sana ne demeli lan saksofoncu sen iyi çalarsin
Bir raporlama geldi mi ozel kategorinize hocam?Aklınca müzik aleti üzerinden cinsellik yapıyorsun ama karşında senin gibi enayi yok.
Sen daha iyi çalarsın pardon çekersin belkideEzik, ergen troll muhabbetlerini başka yerde yap ezik ucube seni.