Vatan haini

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Erdoğanı sevmiyorum vatan haini diyolar.
Erdoğanı sevmiyorum diyorum fetöcü diyolar.
Ulan buna siz mi karar vereceksiniz.
Siz kimsinizzzz ulan.
Neyse mujk.

Geçen gün sosyal medyada sdf mi sgm mi (alfabede harf kalmadı) sözcüsünün sözüne atfen “Türk ordusu Kürt köylerini bombalıyor” diye haber yapan birgün gazetesi genel yayın yönetmenini göz altı yapmışlar. Bu özgürlük falan değildi tabii ki mahkemeye bile çıkarmadan kafasına sıkmak gerek. Hain nedirin tanımı budur bence.

Dil, din ve siyasi görüş ayırt etmeden, ülkenin kötüye gitmesini isteyen ve buna sebep olan herkes vatan hainidir.

Foruma "derdini s.k.y.m butonu" konulmasini talep ediyorum, boylece laf anlatmadan otomatik bireylere otomatik bir mesaj gidicek, zaten otomatikman sartlanmis olmalari durumu kolay kavramalarina yardimci olucak, hani cevap yazdiginiz surece, gelicek cevap karsisinda 10iq kaybetmis olucaksiniz.Bu tarz insanlarin on yargilarini yikamassiniz,cunku nefret ile siyasetin enjekte edildigi bir toplumda tesbih ve namlu ile yasam idam ettirmek onlarin sucu degil, bu yuzden mevcut olduklari halleriyle aborjinlere gotur birak mutlu mesut yasarlar, 100.0000 yil oncesine birak zaman makinasi ile oradaki ilk insanlarla kolayca iletisim kurabilirler, o yuzden takmayin biri vatan haini dedi diye vatan haini olmassiniz, cunku onlara acil durumda boyle davranmalari gerektigini ogretende izinden gitmeyi sectikleri kisilerin dayattiklari ve ogrettikleri

Son düzenleme:
Bir Nazım Hikmet şiiridir:

"Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet.
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."
Bir Ankara gazetesinde çıktı bunlar, üç sütun üstüne, kapkara haykıran puntolarla,
bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un
66 santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, Amerikan amirali
Amerika, bütçemize 120 milyon lira hibe etti, 120 milyon lira.
"Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ."

Evet, vatan hainiyim, siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz, ben yurt
hainiyim, ben vatan hainiyim.
Vatan çiftliklerinizse,
kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan,
vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan,
vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın,
fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan,
vatan tırnaklarıysa ağalarınızın,
vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa,
ödeneklerinizse, maaşlarınızsa vatan,
vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası, Amerikan donanması topuysa,
vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığımızdan,
ben vatan hainiyim.
Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.

28.7.962

Ülkeye davul zurna eşliğinde teröristlerin girmesine izin verenler, sırf oy almak için aponun mektubundan medet umanlar, devletin kadrolarına fetöyu dolduranlar, devletin bütün imkanlarını ailesine ve çevresine peşkeş çekenler vatan haini değil.
Ağrı'da askerimin naaşını taşırken omzuma binen o yük var ya, işte o yükü başkaları taşımak zorunda kalmasın diye istemiyorum bu savaşı. Dünyayı yükleseler sırtıma o kadar ağır gelmezdi. Aylarca geceleri üzerime sinen askerimin, alt devremin kan kokusuyla uyandım ben, vatanımda yaşamaya bile cesareti olmayan zavallılar sırf bu savaşı istemiyorum diye vatan haini demiş bana çok mu.

Geri