Vatan haini

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Panikleme len sana demedim:c10miuQ:

TDK
Vatanın yüksek çıkarlarını hiçe sayarak onun aleyhinde iş gören kimse.

Jesse james
Vatanın yüksek çıkarlarını hiçe sayarak onun aleyhinde iş gören kimse.

Bazı azalar
Kindi dişincisindin ilmiyinliri yikiştirilin isim

Bu konuda @X reise laf sokmuş, aha da post bu.
Ben pimi çeker kaçarım :kaç:

10 tane mesajini silmisizdir ona buna vatan haini yazdiginiz. Yahu sizin gibi dusunmeyenler savasa karsi olanlar vatan haini olmak zorunda mi? Sen veya cumhurbaskani kimse buna karar veremez yasalar bellidir.

Bugun 15 temmuza bile tiyatro demek ifade özgürlüğüdur diye karar cikarken (ki bence yanlis bir karar) siz hangi hakla operasyonu elestirene bu yaftayi vuruyorsunuz?

https://www.google.com.tr/amp/www.c...rbe_girisimi_tiyatroydu__demek_suc_degil.html

Rica ediyorum insanlara vatan haini demeyi birakin.

Bu ulkede kim hain kim kahraman cok degisiyor. Zamaninda FETO’culerin iceriye tiktigi askerler haindi, savcilarin heykeli dikiliyordu. O savcilar kacacak delik aradilar 6-7 sene sonra.

Ona buna Hain diye yafta vuranlar dikkat etsin, bu zihniyet Apo’dan baris guvercini cikarmaya kalkmistir. Mektubu Turkiye’de ki cogu gazeteye manset yapilmistir. Boyle cok bagirinca unutmuyor insanlar.

Biz her zaman ayni yerde duruyoruz. Koyu gibi hain denilince hainnnnn guvercin kahraman denilince kahramaannnn demiyoruz.

4 kişi biliyorum!!! : )

4 kişi biliyorum!!! : )

1ZzIVb.gif

Hangi cins papağan bu arkadaş kim eğittiyse sadece iki kelime öğretmiş, vatan ve haini.

Bu konuda en az 2 kişi banlanır.
Hay aksi tam da dışarı çıkacaktım,kaçırcaz :(

Vatan hainliği tanımını veriyorsun ama o tanımdan da bir anlam çıkaramıyorsun. Ben de bu vatanın bir evladı olarak tanımı izah etmeye çalışayım, belki işe yarar :

TDK
''Vatanın yüksek çıkarlarını hiçe sayarak onun aleyhinde iş gören kimse.''

Yani diyor ki , ülkesinin çıkarlarını bir tarafa bırakarak, ülkesinin aleyhinde herhangi bir fiili icraatta bulunan kimse.

Yani ülkenin herhangi bir icraatını eleştirmek , ülkenin o icraatının karşısında iş görmek anlamına gelmiyor. Ve pkk sempatizanı olmayıp ülkenin şu anki operasyonunu eleştiren insanlar, terörün yanında yer almış olmuyorlar. Operasyonun sağlıksız olduğunu iddia ediyorlar.

Yukarıdaki tanımdan devam edersek, mesela barış sürecinde pkk'nın ülkede mühimmat depoladığını bilmek, hendek kazdığını bilmek fakat buna rağmen herhangi bir önlem almayıp barış sürecinde çatışmaların ülke içine taşınmasına neden olmak da vatanın çıkarlarını hiçe saymak sayılabilir.

Veya şu an terör örgütü sayılan fetöcüleri ülkenin en önemli noktalarına yerleştirmek, sınavlarda soruları çalmasına müsaade etmek ve salt bu icraatlardan dolayı ülkenin zarar görmesine neden olmak da vatanın çıkarlarına ihanet etmek sayılabilir.

Sapla samanı karıştırmayın arkadaş. İnsanlar düşünceleri ile var olur, bunun dışında et ve kemik yığınından başka bir şey değildir.

James e laf yok.

Sanal alemin gördüğü ve göreceği en tehlikeli kadınsın sen.
Milleti kışkırtıp forumları kan gölüne çeviren. .p
Sen süresiz banlanmıştın bu yüzden hatta dimi. :/

Lütfen önyarhilardan uzak duralim.
Uzak durmayanlari uyaralim.

Bu hep balik burcu safligindan.

Bak Nyctophilia mesela.
Adam sinirinden patliyor ama hic göstermiyor.s

Geri