Vasiyetiniz.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Beni Highgate mezarlığına gömün.tavuk kanadını çok severim ondanda 5-10 kilo serpin o naçizane bedenime.

Cenazemde havyar yedirin gelenlere.

cenazemde o mahur beste çalsın, siz müjganla ağlaşın

toprağıma ayak basmayın : ) yalnız bırakın

Türetiyorum bi sn.

Kanuni gibi tabuttan bir elimi çıkarsınlar

Kağıda yazılmış vasiyet değil, kanla canla yazılmış vasiyet önemlidir.
Bu da iki şeydedir:
Vatan ve çocuklar.
Benim vasiyet olarak bu ikisine hizmetim emeğimdir.
Yaşamla yaşatılır. İlkeyle değerini korur. Anlam verdiğimiz şeyler üzere vasiyet içinde saklıdır.

Son düzenleme:
Babam bir gün izne geldiğinde tüm çocukları topladı başına, gelin sizle bir şey konuşacağım diye. Biz de aha dedik vasiyet geliyor..... Adam ülke ülke gezmek istiyormuş, sanki daha önce dizini kirip evde oturuyormus gibi, buymuş dediği... Olaysız dağıldık sonra...

Benim mezar konusunda bir vasiyetim var,kesinlikle İstanbulda gömülmek istemiyorum, memlekete gömülünce de asla baba tarafindaki mezarlığı istemiyorum ya da evliyken ölürsem de koca tarafına gömülmek asla... Kocamı belki çok severim ama benim isteğim bu. Annemin de vasiyeti bu, benim de o şekilde. Dedemin yanında olmalıyız. Mecnun da benden sonra ölürse onu da benim mezara gömsünler. Eğer böyle bir şey yapmazsanız bela olurum başınıza dedim...
Mezar konusu dışında da elbette başka vasiyetlerim var her şey planlıdir bizde...

neden mecnunu mezarına gömüyorlar da leylayı gömmüyorlar?
böyle ana mı olur ya.

• Üzgün
Tepkiler: Aze
Niye herkes mezarima sunu yapin bunu birakin demis. Hele pleske bak sanki dugunde cok icmis icmis yigilmis gayri.

Anlasildi forum olarak zugurt agayiz kimsenin birakicak birseyi yok :D

Ben daha dusinim ..p

neden mecnunu mezarına gömüyorlar da leylayı gömmüyorlar?
böyle ana mı olur ya.
Hdksjd bu tepkiyi alacağımı biliyordum leylosu da çok seviyorum ama mecnunum çok şey yaşadı kaç kere ölümden döndü ona daha hassasım... Bu şey gibi hani bir çocuğun daha çabuk hastalanır daha kırgın bir çocuktur, onun üzerine daha çok düşersin ya o şekil... (inş inandırdım)

Hdksjd bu tepkiyi alacağımı biliyordum leylosu da çok seviyorum ama mecnunum çok şey yaşadı kaç kere ölümden döndü ona daha hassasım... Bu şey gibi hani bir çocuğun daha çabuk hastalanır daha kırgın bir çocuktur, onun üzerine daha çok düşersin ya o şekil... (inş inandırdım)
sana bir şey diyeyim mi özrün kabahatinden büyük kjsjs

Niye herkes mezarima sunu yapin bunu birakin demis. Hele pleske bak sanki dugunde cok icmis icmis yigilmis gayri.

Anlasildi forum olarak zugurt agayiz kimsenin birakicak birseyi yok :D

Ben daha dusinim ..p
Hdksjxksjd sen zenginsin tabi :( üstüme bir ev var onu da paylaşırlar zaten... Loto falan kazanırsam da ona göre vasiyeti biraz daha sekillendirebilirim... Şimdiki şartlara göre money tınne...

Tüm mal varlığımı @Yabani ye bırakıyorum. Adios muçaços.

İsmaili Etiyopya’ya hayrat olarak dikin

Trump in twitter hesabini salin.

Geri