Beni Highgate mezarlığına gömün.tavuk kanadını çok severim ondanda 5-10 kilo serpin o naçizane bedenime.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hdksjd bu tepkiyi alacağımı biliyordum leylosu da çok seviyorum ama mecnunum çok şey yaşadı kaç kere ölümden döndü ona daha hassasım... Bu şey gibi hani bir çocuğun daha çabuk hastalanır daha kırgın bir çocuktur, onun üzerine daha çok düşersin ya o şekil... (inş inandırdım)neden mecnunu mezarına gömüyorlar da leylayı gömmüyorlar?
böyle ana mı olur ya.
sana bir şey diyeyim mi özrün kabahatinden büyük kjsjsHdksjd bu tepkiyi alacağımı biliyordum leylosu da çok seviyorum ama mecnunum çok şey yaşadı kaç kere ölümden döndü ona daha hassasım... Bu şey gibi hani bir çocuğun daha çabuk hastalanır daha kırgın bir çocuktur, onun üzerine daha çok düşersin ya o şekil... (inş inandırdım)
Hdksjxksjd sen zenginsin tabiNiye herkes mezarima sunu yapin bunu birakin demis. Hele pleske bak sanki dugunde cok icmis icmis yigilmis gayri.
Anlasildi forum olarak zugurt agayiz kimsenin birakicak birseyi yok
Ben daha dusinim ..p
Yok azem ben gonlu zengin zugurt agalardanim xdd hele o evin tapusunu yolla .ppHdksjxksjd sen zenginsin tabiüstüme bir ev var onu da paylaşırlar zaten... Loto falan kazanırsam da ona göre vasiyeti biraz daha sekillendirebilirim... Şimdiki şartlara göre money tınne...