"varmak için heplere önce hiçi göze almalısın"

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
cok ufak bazi seylerden vazgecilerek harika bi hayat yasanabilir.

insan hiçliğede alışıyor yokluğada. yalnızlık ne ki. kendini dinleyip dost olursun kendine, kötü mü. korkma sen sana ihanet edemiyorsun.

Insanlarin bir çoğuna tahammül um olmadığı dogrudur.
Insanlarin birbirlerini anlamak,
Saygı duymak,
Empati yapmak gibi edindikleri alışkanlıkları olsaydı bugün kimse Mutsuz olmazdı. O kadar da eminim sayfa.

bu dünyadan gerçek anlamda bir insanın sevgisini, güvenini kazanmadan gidersem eğer ruhum huzur bulmayacak...

bir insan en büyük talihsizliğini, gerçek ile arasına kendi korkuları yüzünden duvar örmeye başladığı an yaşamaya başlar. böylelikle analitik düşünme yetisini kaybeder. asıl duvarı, kendi etrafına ördüğünü ise, işin neticesinde anlar.

geceler bitti. yolculuklar bitti. yeni yerler, yeni sabahlar bitti...
senden önceki haline döndü kalabalık."

"baştan beri sadece hayalci olmayı istedim. yaşamaktan bahsedenleri yarım kulak dinledim. olduğum yerde olmayana, asla olamadığım şeye ait oldum hep. ne kadar değersiz olursa olsun, ben olmamak kaydıyla her şeyi şiirsel buldum. ben, bir tek hiçliği sevdim. düşünü bile kuramayacaklarımı arzuladım sadece. hayat akıp gittiğini hissettirmeksizin, bana şöyle bir değip geçsin istedim. aşktan tek dileğim, uzak bir düş olarak kalmasıydı. tamamen gerçek dışı olan gönlümdeki manzaralarda bile hep uzaklar cazip geldi, gittikçe silinerek neredeyse ufka dek uzanan su kemerlerinde, manzaranın geri kalanında olmayan bir düş dinginliği vardı; işte bu dinginliğin hatırına sevdim onları.."

"bazı insanlar çok güzel oluyordu.. görünüşleriyle değil.söyledikleriyle de değil! sadece varlıklarıyla..."

sakın arkana bakma, yaşam adaletli değil. uzakta gülüyor gözyaşların, ama yeterince hızlı koşamıyorsun... ve sanırım sen beni öpmeyi unuttun.

bazı insanlara, bazı kitaplara, bazı şiirlere, bazı rastlantılara ve bazı kaderlere inanmasanız bile borçlusunuzdur.

Tam olarak buydu evet. .

"herkes aşık olmanın ortak dilini bulup yazmaya çalışıyordu. ama aslında bu kadar basitti işte: birini öptüğünde salıncakta sallanır gibi hissediyorsan aşıksın."

"seninle kaçarım, şaka değil ciddiyim. nereye istersek gideriz yaşım tutuyo annemi özledim demem"

Yaz günü hasta olmayı başaran kaç kişi vardır acaba benim gibi?
Gidip uyumak istiyorum.

Her insanın 1 cinayet hakkı olsa, ben hakkımı eski sevgilimde kullanırdım. Muhtemelen o da bende kullanırdı. Kim erken davranırsa artık

bazen, insanlara; size nasıl hissettirdiklerini hissettirmelisiniz.

"şu hayatta sormadığın her soru, dönüp dolaşıp seni bulacak. tüm cevapsız çağrılar, seni arkandan takip edecek. tüm geçiştirdiklerin senden intikam alacak. ama sen bunu farketmeyeceksin."

bir insana değer vermenin iki yolu vardır, sevmek ve nefret etmek.

Geri