Varlığıyla her yeri güzelleştiren insan

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bilmiyorum hiç denk geldiniz mi öyle güzel bir enerjisi vardır ki o ortamda olduğundan kendinizi çok iyi hissedersiniz enerjisi size geçer ve olumlu düşünceler yaratır her anlamda.

Çirkinsen kimse varlığıyla seni güzelleştiremez.O anlık sarhoşlukla güzelleştin sanırsın ama sonra acı gerçekle başbaşa kalınca görürsün xd

Doğayı, hayvanları, insanları, yaşamayı ve hepsinden de önce kendini seven insandır. Kaostan veya kavgadan değil de huzurdan ve merhametten beslenir. Kibir yoktur, kendini üstün görme yoktur. Bir de bunun tersi vardır. Bulunduğu yeri cehenneme çeviren, kaostan kavgadan beslenip güzel yerleri oluşturmaktan ziyade güzel yerleri arayıp harap eden insanlar vardır. Bu nedenle güzel bir yer arayan insanlarla, yaşadıkları yeri güzelleştiren insanlar hiçbir olur mu? Yerini bilmeyene değer verirsen, verdiğin değerle seni yerinden eder. Gittiği her yeri güzelleştiren insanlar vardır, onlara denk gelelim. :)

bu ve benzeri tweetlere "az önce yavru fil olduğumu öğrendim, ben bir yavru filim" tarzı cümleler kuranlar var ya konuda da ben, ben, ben denmiş. hayır siz değilsiniz : /

varlığıyla negatif enerji veren insan rolü bende.

Geri