Varlığıyla her yeri güzelleştiren insan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kaliteli davranışları ve karakteri ile insanlara huzur / güven veren insanlarla vakit geçirmek, insanı yormayacağı gibi sürekli de yakınınızda görmek istersiniz. Olaylara bakış açısından tutun da her tavrı ile ortamın enerjisini yükselten kişilerdir.

Buradada var tabi ama bu tür inanlar genelde kadınlar oluyor hem kendi iş ortamımdan hemde sosyal çevremden biliyorum. Nedense " iti an çomağı hazırla " vb. cümlelerin sonunda ufuktan görünen hep erkek olmuyor mu sizcede ?

Buradada var tabi ama bu tür inanlar genelde kadınlar oluyor hem kendi iş ortamımdan hemde sosyal çevremden biliyorum. Nedense " iti an çomağı hazırla " vb. cümlelerin sonunda ufuktan görünen hep erkek olmuyor mu sizcede ?
Sonunda erkekleri gömmen de 10/10 sklnskks

Sonunda erkekleri gömmen de 10/10 sklnskks
Hemcins gömücüyüm jklsd
ama haksızda değilim bence.p hayır bir de o tür insanlar ufuktan göründükleri anda kendisi için zikredilen o sözleri de hakeder tavırlarda bulunmazlar mı aha geldi tipini...diyesi gelmez mi insanın jklsldldld

Bir tane erkek arkadaşım var -sevgili değil- yaşça da küçük. Ancak o kadar olgun, düşünceli, vefalı ve nazik ki… Yine ruhen düştüğüm bir anda beni varlığı ve enerjisiyle yükseltti. Gerçekten de “adam” kelimesinin içini dolduran biri… Umarım kendi gibi birileri çıkar karşısına… ne zaman kötü olsam arar, beni normalime koyar gider… Gerçekten varlığıyla dünyamı güzelleştiren eşsiz bir dost. Allah işini rast getirsin canım benim yaa… Böyle insanlara hasretiz çünkü…

Bazı insanlar bazı insanlara hediyedir. :)

O insan olamaz. Yanlisiniz var
Insanlar girdigi yeri bok eder. Kesin bilgi..

Geri