hsjdjdkd
Altın Üye
Ok bb
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ok bb
ben asla küfür etmem bu arada beni yoldan çıkaramayacaksınız!!!!!dün eski videolara baktım biraz
klip yapıp yayınlamak istesem sesleri tamamen kapatmam gerek
sağa sola her şeye küfretmişiz
hanım hanımcık pek kibar prenses @Architecten i de yoldan çıkarmışsınız terbiyesizler
Jsjdjdddkkd ciddi mi :dddün eski videolara baktım biraz
klip yapıp yayınlamak istesem sesleri tamamen kapatmam gerek
sağa sola her şeye küfretmişiz
hanım hanımcık pek kibar prenses @Architecten i de yoldan çıkarmışsınız terbiyesizler
ilk oyunlarda sessizce içinden adamlara göt diyosunJsjdjdddkkd ciddi mi :dd
Puahhahahahahahahahah çıldırttılarsa demek ki jsjdjdjdjkdmsilk oyunlarda sessizce içinden adamlara göt diyosun
son oyunlarda ana baba kalmıyo heriflerde :dddd
www.instagram.com
Elim ısındı kanka, maç bizim dedikten max 2 saniye sonra ben;![]()
Fatih Kalaman, Instagram: "Elimizden geleni yaptık #twitch #valorant #game #twitchclips #twitchstreamer #twitchtv #twitchtürkiye #twitchstreamer #kesfet"
13K likes, 61 comments - superiioor, January 3, 2025: "Elimizden geleni yaptık #twitch #valorant #game #twitchclips #twitchstreamer #twitchtv #twitchtürkiye #twitchstreamer #kesfet".www.instagram.com
Puhahahahahah hiç mi sekmez ya hsjdjdjdıdkdkxkdkddkdkckfdmiba "ben şimdi onları şaşırtıcam oyun bizde rahat ol moruuuuk" demesinin ardından takımdan ayrılıp haritanın öbür ucuna gittikten sonraki oyunu:
www.instagram.com
kanka yeğenim bilgisayarda ya gelemiyom@ibadeath @Architecten @EL DUHANÎ @scope
Bir Killjoy main olarak;
![]()
Bulgur on Instagram: "🏃➡️🏃➡️🏃➡️ #valorant"
59K likes, 445 comments - its.bulgur on October 1, 2024: "🏃➡️🏃➡️🏃➡️ #valorant".www.instagram.com
O da şehirdıunda zaten xdkanka yeğenim bilgisayarda ya gelemiyom
ben sürtüyorum evde değilim…….@ibadeath @Architecten @EL DUHANÎ @scope
Bir Killjoy main olarak;
![]()
Bulgur on Instagram: "🏃➡️🏃➡️🏃➡️ #valorant"
59K likes, 445 comments - its.bulgur on October 1, 2024: "🏃➡️🏃➡️🏃➡️ #valorant".www.instagram.com
sizin için yeni hesap açtım
bu hesap da gold olur siz geride kalırsanız ben artık ana hesabımla yola devam ederim
sizin için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum :ddd
www.instagram.com