Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tam patlatmak ister misin
yok çeyrek patlatmak isterim :ddtam patlatmak ister misin![]()
Millet sevgilisini beklemedi senin asili beklediğin kadar. Hadi gözün aydın
ülen necip fazıl gibi konuştun :dMillet sevgilisini beklemedi senin asili beklediğin kadar. Hadi gözün aydın![]()
radyanit puan alıp yükseltmemek için kendimi zor tutuyorum
Savaş biletinden gelmedi mi?radyanit puan alıp yükseltmemek için kendimi zor tutuyorum
allam çıldırıyorum :d
savaş bileti yetmiyo kanka daha açılması gereken çok şey varSavaş biletinden gelmedi mi?
Vandal için fazla değil mi 3ksavaş bileti yetmiyo kanka daha açılması gereken çok şey var
her şeyi tam takır kuru bakır açabilmek için nerden baksan 3000 puan falan lazım
Bayağı skin var sende o zamansavaş bileti yetmiyo kanka daha açılması gereken çok şey var
her şeyi tam takır kuru bakır açabilmek için nerden baksan 3000 puan falan lazım
asilin tüm özelliklerini ve sarı rengini açmak için 45 puan yetiyoVandal için fazla değil mi 3k
Yok bütün skinli silahları son seviye açabilmesi için 3000 radyanit puanına ihtiyacı varVandal için fazla değil mi 3k
maalesef asil gelene kadar battıkBayağı skin var sende o zaman![]()
Kanka yeni sezon savaş biletini bekleyeceksin o zamanmaalesef asil gelene kadar battık
Neyse gidim de kuronomi vandalımla 3-5 maç atayım kdkdkclxlYok bütün skinli silahları son seviye açabilmesi için 3000 radyanit puanına ihtiyacı var
Gidicem Laptop satın alacağım şimdi…Neyse gidim de kuronomi vandalımla 3-5 maç atayım kdkdkclxl