gönlümüzde bi yara oldu su oyun resmen hdjdkd
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eve geçince serveri kurarım ben bilgileri de paylaşırım burdan.Hadi la kurun şu serveriiki troll kesem de keyfime bakam
![]()
bende masaüstü olmadığı için içimden oyun oynamak gelmiyoKeşke biri server kursa![]()
Evini yıkacağızbilgisayarı interneti getirdim
oyuna girerseniz haber verin
bence oyuna yeniden başlasak iyi olur :dEvini yıkacağız![]()
Evleri tamamlayana kadar hileyle havayı güneşli yapalım tahtalar çürümesin sonra normale döndürürüz nasıl fikir ? Sonra bunu yapmak zorunda kalırızbence oyuna yeniden başlasak iyi olur :d
hilesiz oynayalım diye demiştim :d işfahkihfakEvleri tamamlayana kadar hileyle havayı güneşli yapalım tahtalar çürümesin sonra normale döndürürüz nasıl fikir ? Sonra bunu yapmak zorunda kalırız
![]()
Şanlıurfa'da müteahhit kendi inşaatını ihbar etti!
Şanlıurfa'da bir müteahhit, inşa ettirdiği bina için yaptırdığı testlerde betonun kusurlu çıkması üzerine binasını ihbar etti. Kusurlu bulunan bina zabıta ta...youtube.com
mistfall hunter diye bir oyun var inceler misin ? Senin oyunu yakında deneyeceğimYok mu ? ( Hilesiz )