Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tavsiye eder misin peki nasıl geçiyor günler?gnuda da bir şekilde steam ile oyun kuruluyo da açıkçası kurmak istemiyorum
hayatıma biraz düzen vereyim diye buraya geldim
tv bilgisayar internet oyun dışarı keyfi dışarı eğlencesi yok her yer sanayi her yer fabrika sadece kahve yapıp içiyom![]()
benim gibi insanlar için değişikliği öneririmtavsiye eder misin peki nasıl geçiyor günler?
Bana uyar
inzivada mısın sıkobi? neden oradasın?yanımdaki laptop çok eski ve içinde windows yok
inzivada mısın sıkobi? neden oradasın?
benim gibi insanlar için değişikliği öneririm
yatalak hasta olma durumu insanın düşünme ve uygulama olayını köreltiyo
14 ay yattıktan sonra artık hareket etmek bile istemez oldum
istanbulda sadece çöp atmak için evden çıkıyodum
yemek yapmaya üşeniyodum sürekli sipariş ediyodum
buraya gelirken belki bahçeye çıkarım belki kuzenlerle gezerim diye düşünüyodum
düşündüğümden iyi başladım
şimdi evdeki her işimi kendim yapıyom akşam yatıyom sabah kalkıyom evleri silip süpürüyom bi makine ayarlayınca perdeleri hallederim camları silerim diyom dışarı çıkıyom geziyom istanbuldayken yapmaya üşendiğim her şeyi severek yapıyom
ama günlük yaşıyorum
bir ay sonra şunu yaparım üç ay sonra böyle olur gibi planlarım yok
bugün az yicem diyom az yiyom
az sonra bahçeye çıkacam diyom çıkıyom
öyle anlık gelişiyo olaylar

Akşam oynayalım önce senin o evi yakmamiz lazimoyun konusundaki kararlılığımıza bak
en azından cumartesi pazar 1 saat oynayalım
bi gün saat falan belirleyelim
herkes bir şey yazsın da ortak nokta bulalım
iki kelime yazıp kaybolmayın ://////
akşam kahvede olurum büyük ihtimalAkşam oynayalım önce senin o evi yakmamiz lazim![]()
sen pişpirik oyna napcan valhaymı......akşam kahvede olurum büyük ihtimal
bir gün belirlersek o günü boşa çıkarırım :d
Olm özledim lan :’) sıfırdan mı başlıyorsunuz?
birileri hadi oynayalım der diye kurdum :dOlm özledim lan :’) sıfırdan mı başlıyorsunuz?
Kur kur. Geleceğim ben de.birileri hadi oynayalım der diye kurdum :d