Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de aynısını Aleyna için düşünüyorum. Fark yaratacağım diye bu konuları nereden buluyor, nasıl dalga geçilen mesajları ciddiye alıp cevaplıyor, hayretle izliyorum.
sgara yere düştü bşımı vurdm hücrelr yenilenyo onn kafası. bşyin kfasına gerk yok bunn için. ayrıca fark yrtmaya çlşmyorm sadece ilgi çekn konlr açmya çlşyorm. bunları otrp harıl harıl arayp bulmyorm webde çok gezinyorm denk gelyo paylşyorm. yormlara glince pylaştğm konulrı sizlr nasıl açp okuyo isenz (bu konunn okumya değr olsun ya da olmasn) bnde aynı saygnlığı yorm yapnlra göstrmeye çlşyorm. bunn ciddye alıp almamayla alaksı yok. sen dvm et izleme mısrda ptlat. ağzn boş kalmasn bacım![]()
Fark yarattığını ileri sürdüğün mesajlar var yukarıda, şimdi bulup alıntı yapmakla uğraşamam. Tamam işte merakımı giderdin nasıl bu konuları bulduğunu, gerçekten merak ediyordum.
Notundibi: Açtığın konularda, ağzımın dolu kalması mümkün değil.
vajinasından yaptığı yoğurt ekşi, keskin ve neredeyse acı bir tat bırakmış ağzında.
.......................
Malzeme belli tadının böyle bir şey olacağı da belli , bunu yapmayı akıl eden birisi sonucuna şaşırmamalı ;)
Bu konu sayesinde kültürümüze kültür eklendi çok kültürlendik