Vajinasından Yoğurt Yaptı

Konu sahibi son olarak 1271 gün önce görüldü

Belki bilmezsiniz ama, spermi en temel yemek bileşeni olarak kabul eden bir yemek kitabı mevcut. Bu kitabın adı Natural Harvest (Doğal Hasat) ve 2008'den bu yana piyasalarda. Kitabın söylediğine göre "spermin tadı karmaşık ve dinamik." Ek olarak spermin farklı faydalarına da değiniliyor: "Sperm ucuzdur ve üretmesi kolaydır. Herkes de bulunmasa da, birçok insanda olduğu aşikardır. Hem de çeşit çeşit."

Cecilia%2BWestbrook.jpg

Spermi bir şekilde yemek malzemesi haline getiren böyle bir kitap olduğu için, bir grup kadının aklında şöyle bir soru oluştu: Neden kadın salgılarını da yemek malzemesi olarak kullanmayalım? Bu sorudan feyz alan ve Wisconsin Üniversitesi'nde doktorasını yapmakta olan Cecilia Westbrook, bedeninin derinliklerinde yatan yemek kaynağını ortaya çıkarmaya karar verdi. Cecillia'nın hipotezine göre vajinalar sağlıklı bakteriler ve mikro-organizmalarla dolu. İşte bu yüzden oradan yapılacak herhangi bir yemek çok sağlıklı olacak. Cecillia işe yoğurt yapmakla başladı:

Bırakalım da işi uzmanları anlatsın. Vajinal söz söyleme hakkını konunun uzmanlarından Janet Jay'e devrediyoruz:

"Her vajina binlerce çeşit bakteri ve organizmaya ev sahipliği yapar. Bu organizmalar laktik asit, hidrojen peroksit ve vajinayı sağlıklı tutan diğer maddeleri üretirler. Vajinada bulunan en baskın bakteri laktobasil'dir. İlginçtir ki, bu bakteri aynı zamanda süt, yoğurt ve peynir yapımında da kullanılıyor.

Cecilia'nın vajina kimyası hakkında bilgili olduğunu görebiliyorum çünkü laktobasilinden yapacağı yoğurdu yemek sağlığı için oldukça faydalı bir şey. Bunun nedeni faydalı bir bakteri olan ve mideye girdiği zaman bağırsaklarımızı daha sağlıklı bir hale getirildiği düşünülen probiyotiklerdir.

"Bir araya getirme metodu" tahta bir kaşık ile gerçekleştirilmiş. Cecilia önce pozitif kontrol (starter kültüründe olduğu gibi gerçek bir yoğurtla) yapmış ve ardından negatif kontrol (katkısız süt) ile kendi bedeninin üretimi olan maddeyi bir araya getirmiş. Yoğurt gece boyunca bekletilmiş ve sabaha bir kase yoğurt hazır hale gelmiş.
Peki bu yoğurdun tadı nasıl? Cecilia'ya göre vajinasından yaptığı yoğurt ekşi, keskin ve neredeyse acı bir tat bırakmış ağzında. Söylediğine göre Hindistan yoğurdunun tadına oldukça benziyormuş bu tat. Bu nedenle Cecilia yoğurdunu yaban mersinleri ile birlikte yemiş.

Yemekte ne yiyoruz arkadaşlar? Erkek egemen toplumun üretimi olan hazır yoğurtları mı, yoksa kadın dininin en yeni ibadet şekli olan vajinadan yapılma bir kase yoğurt mu?

ilber-ortayl%252525252525C4%252525252525B1-capsleri_578041.jpg

ayrıca sex dediğimz üremede de buna bnzer fntazilernizi gerçkleştryonz. o zmn ypmya yaptrmaya utanmyonzda yoğrdumu yemyonz :)

''Sinek küçük, ama mide bulandırır''
derler büyüklerimiz.
Süt desen değil, yoğurt desen hiç değil, hıyar değil ki keseyim.
Anlıycağın bu işten bir cacık olmaz.
:umursama:

bunlr dışnda da konlr açıyorm grmek istedgni göryosn

İlginç konu başlıkları olmadıkça tıklamıyorum veya haber. Görmek istediğimi görmek istesem siteleri var :D

ayrıca sex dediğimz üremede de buna bnzer şyler oluyo o zmn ypmya yaptrmaya utanmyonzda yoğrdumu yemyonz :)

Valla ben öyle vanilyalı sex fantezilerini sevmem, bi tek ona benzer bu dediğin :kahkaha:

İlginç konu başlıkları olmadıkça tıklamıyorum veya haber. Görmek istediğimi görmek istesem siteleri var :D

Valla ben öyle vanilyalı sex fantezilerini sevmem, bi tek ona benzer bu dediğin :kahkaha:

okunsn diede ilgnç konular bulp ilgi çekn başlıklr atıyorm ztn. herkes sıradn konular açabilr. önemli olan frklı pylaşmlrda bulunablmek. ben bşka yeri kastedmyorm işte grmek istegni gryosn ilgine syle bu kdr merklı olmasn. snde şikyt etme bşka pylaşmlrıda gör :)

ayrıca ben vanlyadn flnda bahstmedm yapılan araştrmann, "yenmz" dediğin için güncel olan birşyden örn verdm

ılla yıceklerse baska yolu var :umursama:

Defekasyonunuzu da baharat olarak kullanırsınız siz.

memesinden süt çıkan kadının vajinasından yoğurt yapması normal.

Nasreddin Hoca hesabı yani, ya tutarsa?

Afiyet olsun o zaman :o

Notundibi: İyi ki bunu okumadan akşam yemeğini yemişim.

Afrika usülü inek sıçtırtmak konusundan ne farkı şimdi bu konunun :T: Ayrıca bu da komik :D Kase vardı zaten içine de yoğurt tam oldu :D Çok aydınlandım :D

Afrika usülü inek sıçtırtmak konusundan ne farkı şimdi bu konunun :T: Ayrıca bu da komik :D Kase vardı zaten içine de yoğurt tam oldu :D Çok aydınlandım :D

frkı var senn pylaşmnda çareszlk imknszlık vr. bu pylaşmda ise bilm adına deny ypılmş buna güleblrsn

he ikiside mide bulndrıcmı evt bu trtışlr işte

frkı var senn pylaşmnda çareszlk imknszlık vr. bu pylaşmda ise bilm adına deny ypılmş buna güleblrsn

he ikiside mide bulndrıcmı evt bu trtışlr işte

Ordakiler de ineği sıç...rabildi sonuşta. İnek sı...ğına göre bilimsel bir açıklaması vardır. Neyse, 2si de komik. Hepsi bu!!!

yediklerimız bu sıvıların tadında etkili oluyormuş ama ben son fotoya bayıldım :D

Ordakiler de ineği sıç...rabildi sonuşta. İnek sı...ğına göre bilimsel bir açıklaması vardır. Neyse, 2si de komik. Hepsi bu!!!

ya ordakilr dnyadn habrsz vetrinern vrlığndn bile hbrsz kaldıki ilçmı vrceklr ilkel yntmlerle yapıyolr sçtımı sçtı tmm ama güleneck bişy deil şu komk demnden insanlığmzdn gerçktnde soytlandgımızı bi kez dha anlyorm

Geri