Uzun zamandır online olmayan userler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bide bunun şey versiyonu var online olup hicbisey yazmayan userleri oyle etrafi kolaçan ediyorlar sanırım.. .p insan arada forumoyunlarina yazar ama nerdeee

uzun süre online olmayan userleri diye de bişey yoktur bence gizlide takiliyorlar
5 ya da 6 senedir yoktum. konu nasıl açılır onu bile unutmuşum. Yani gerçekten yoktum. Bazıları gizli takılır evet ama bazıları buraya girmeye fırsat bulamaz.

Haklısın kardeşim.
lakin bir kişi biliom eskilerden kendini gizliyede almamış nerdeyse 2 gunde bir online oluyor ama hiç yazmiyor 2 senedir yazmiyor cok enteresan ilginç sıradışı

Haklısın kardeşim.
lakin bir kişi biliom eskilerden kendini gizliyede almamış nerdeyse 2 gunde bir online oluyor ama hiç yazmiyor 2 senedir yazmiyor cok enteresan ilginç sıradışı
Çok tuhaf durum. Kadınsa eğer sevgiliden yasak yemiştir. Erkekse eğer birini gizli takip ediyor. Başka şey gelmiyor aklıma. Bu arada Klaus en sevdiğim karakterlerden birisidir kardeş. The Originals izlemediysen onu da izle.

Çok tuhaf durum. Kadınsa eğer sevgiliden yasak yemiştir. Erkekse eğer birini gizli takip ediyor. Başka şey gelmiyor aklıma. Bu arada Klaus en sevdiğim karakterlerden birisidir kardeş. The Originals izlemediysen onu da izle.
Tuhaf'ın ötesinde olan bir durum,
Değişik sevgili yasakları enteresan gerçekten
dm kapatmalar
forumoyunlarına mesaj yazmama kuralı getirmeler
çok banal deilmi yaw
bu arada The originals'i 28131824 kere falan izlemişimdir okadar muptelasıyız Niklaus reizin.
Gardaşım

Onlardan ziyâde, yıllar öncesinden kayıt olup, bir tek mesaj atmayanlar dikkatimi çekiyor. Belki de DM'de yaşıyorlar.

eski sözlük konuları hortladıkça denk geldiğim sayfalarda oha bu da vardı ya forumda neredeler kimbilir diyosun
herkesin kendi kararı.

Bilgisayarları arıza yapmış. Servisten dönmesini bekliyorlar.

O abimiz artık emekli oldu çiğdem hanım . En son bir balık halinde hamallık yaparken gördüm.
Neden hamallık dedim.
Bendeki bu derdi ve çileyi ancak hamallar taşır dedi.
Çok selamlarımı iletir misin? Dımbıllan dayıyı dilimize sarmıştı :d ahh bir de Tsm den ağir eserler seslendirirdi :sigara:

Geri