az kaldı... bir gün gideceğim...Bir git dusunuruz…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
az kaldı... bir gün gideceğim...Bir git dusunuruz…
5 ya da 6 senedir yoktum. konu nasıl açılır onu bile unutmuşum. Yani gerçekten yoktum. Bazıları gizli takılır evet ama bazıları buraya girmeye fırsat bulamaz.Bide bunun şey versiyonu var online olup hicbisey yazmayan userleri oyle etrafi kolaçan ediyorlar sanırım.. .p insan arada forumoyunlarina yazar ama nerdeee
uzun süre online olmayan userleri diye de bişey yoktur bence gizlide takiliyorlar
Çok tuhaf durum. Kadınsa eğer sevgiliden yasak yemiştir. Erkekse eğer birini gizli takip ediyor. Başka şey gelmiyor aklıma. Bu arada Klaus en sevdiğim karakterlerden birisidir kardeş. The Originals izlemediysen onu da izle.Haklısın kardeşim.
lakin bir kişi biliom eskilerden kendini gizliyede almamış nerdeyse 2 gunde bir online oluyor ama hiç yazmiyor 2 senedir yazmiyor cok enteresan ilginç sıradışı
Tuhaf'ın ötesinde olan bir durum,Çok tuhaf durum. Kadınsa eğer sevgiliden yasak yemiştir. Erkekse eğer birini gizli takip ediyor. Başka şey gelmiyor aklıma. Bu arada Klaus en sevdiğim karakterlerden birisidir kardeş. The Originals izlemediysen onu da izle.
@eşekherif miydi nick nerede artık O
Çok selamlarımı iletir misin? Dımbıllan dayıyı dilimize sarmıştı :d ahh bir de Tsm den ağir eserler seslendirirdi :sigara:O abimiz artık emekli oldu çiğdem hanım . En son bir balık halinde hamallık yaparken gördüm.
Neden hamallık dedim.
Bendeki bu derdi ve çileyi ancak hamallar taşır dedi.
Selamınızı iletirim@eşekherif miydi nick nerede artık O
Çok memnun olurumSelamınızı iletirim
Ayy ben tam yazmıştım tesadüf siZde slm yazmışsınız pes içim çok temiz
@BuYuCu kjkhkhkv