Outis Pessoa
Üye
Outis Pessoa boyun kaç?
Danny DeVito`dan daha uzun, Shaquille O'Neal`den daha kısayım.. İdeal erkek boyu diyelim : )
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Outis Pessoa boyun kaç?
Danny DeVito`dan daha uzun, Shaquille O'Neal`den daha kısayım.. İdeal erkek boyu diyelim : )
Hep böyle flu cevaplar.
En ideali bu.
Tamam direkt cevap vereyim. 1.75 m...![]()
Tekerleme gibiDişi erkek ayırt emeksizin doğadaki her canlı için güç önemli unsurlardan biridir. Ve heybet de bir bakıma gücü simgeler.
Erkekler, kadınların ilişki filtrelerinden bir takım kriterlere göre süzülüyor :
Zenginlik - Yakışıklılık - Karizmatiklik - Zekilik ve Uzunluk
Yukarıdaki başlıklardan devam edersek eğer zenginseniz, geri kalanların bir önemi yoktur, çirkin , kısa ve aptal olsanız da : Yakışıklısınız.
Eğer Yakışıklıysanız ve zengin bir rakibiniz yoksa , zenginlik gözardı edilebilir : Yakışıklısınız.
Eğer zekiyseniz, zengin, yakışıklı , karizmatik ve uzun bir rakibiniz yoksa : Yakışıklısınız.
Eğer karizmatikseniz ve karizmanızı bitirecek yukarıdaki unsurlara sahip bir rakibiniz yoksa : Yakışıklısınız.
Eğer uzunsanız ve yukarıdakilerin herhangi birine sahip rakibiz yoksa : Yakışıklısınız.
Eğer yukarıdakilerin hiçbirine sahip değilseniz, [ARGO]Bak Şuradan S. Git[/ARGO]
Tekerleme gibi
Su ister misin? Yorulmuşsundur shkjdsk
Ben yazarken fark etmedim ama sen okurken tekerleme gibi okumuşsun, kendin iç bence suyu : )))))
İlla ki bir şeyler ikram etmek istiyorsan, bir çay alırım : )
Devreler yandı okurken, her sıra aynı gibi. Başa sara sara okudum. Su kalsın \_/? sana çayda eşlik edeyim.![]()
Kadınlar hakkında bir şeyler anlatmanın ne kadar zor olduğunu bilemezsin : ))
Dişi erkek ayırt emeksizin doğadaki her canlı için güç önemli unsurlardan biridir. Ve heybet de bir bakıma gücü simgeler.
Erkekler, kadınların ilişki filtrelerinden bir takım kriterlere göre süzülüyor :
Zenginlik - Yakışıklılık - Karizmatiklik - Zekilik ve Uzunluk
Yukarıdaki başlıklardan devam edersek eğer zenginseniz, geri kalanların bir önemi yoktur, çirkin , kısa ve aptal olsanız da : Yakışıklısınız.
Eğer Yakışıklıysanız ve zengin bir rakibiniz yoksa , zenginlik gözardı edilebilir : Yakışıklısınız.
Eğer zekiyseniz, zengin, yakışıklı , karizmatik ve uzun bir rakibiniz yoksa : Yakışıklısınız.
Eğer karizmatikseniz ve karizmanızı bitirecek yukarıdaki unsurlara sahip bir rakibiniz yoksa : Yakışıklısınız.
Eğer uzunsanız ve yukarıdakilerin herhangi birine sahip rakibiz yoksa : Yakışıklısınız.
Eğer yukarıdakilerin hiçbirine sahip değilseniz, [ARGO]Bak Şuradan S. Git[/ARGO]
Sirasi bence kadindan kadina degisiyordur blackheart . Ayrica karakteri yazmayi unutmussun.
Ama anladim ben bunlari yazma nedenini.
Sahsen ben zeki ve uzun olmasini digerlerinden cok daha fazla onemsiyorum (ultra cirkin olmadigi muddetce).
Bir insan zekiyse, karizmasi zaten olusuyor ister istemez.
Zeki ise, is bulma konusunda hemen hemen hic sorun yasamayacak demektir, zenginlik goreceli bir kavram. Ben cogu kadinin, zenginlikten cok, erkegin bir isi bitirebilme ozelligine dikkat ettigini dusunuyorum. Cogu insan malesef, 3 ay bile ayni iste calisamiyor. Sorumluluk alamiyor kendisi, boyle olunca da ailenin sorumlulugunu alabilme kabiliyetinin de olmadigini gosteriyor.
Erkeklerin kadinlara neden maddiyat duskunu yaratiklar diye baktiklari da ayri bir soru isareti. Muhakeme yeteneklerini sorgulattiriyorlar genelde bana :p