Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rahat ol dostum.Biz bizeyiz surada.
Yine tanriya siginman da gözümden kacmadi, bilesin ndjdjd
Aralıksız değil reklam var ya?
On dakikada dizi analizi sonucu cikarmak da, her yigidin harci degil.10 dk izlemis günahıni almışız
On dakikada dizi analizi sonucu cikarmak da, her yigidin harci degil.
Diger saydigi dizileri izlemis ki, bir cikarimda bulanabilmis.
Künahsiz o ya.
Papazimiz bizim jdjdjdjs
Yatkin, Evet.Bu arada hatirliyo mu bilmiyorum ama transit Jupiter 7. evinden geçerken Sade ile evleneceğini görmüştüm. Söylemiştim ona da.
Diziyi boşver bence gizli gizli Astroloji kursuna gidiyordur.
O vibeyi aşırı alıyorum Gökhan'dan.
Ahaha
Yatkin, Evet.
Stelyum akrep olacak da, gerceküstü ilimlere ilgi duymayacak ha?
Külahimiza anlatsin, di mi?
Wicca konsilinde yönetim kurulu baskani.İlgi duyuyo zaten şeytanlara,iblislere falan.
İnanmıyorum diyo ama meraklı
![]()
Bir zamanlar ilgileniyordum. Hatta parapiskoloji ile alaka bir forum var orada yoneticiydim eskiden , necronomicon , asya kulturu hayalet hikayeleri arsivim var kutuphanemde. Biraz da dinledigim muziklerde anlatilan hikayelerden biliyorumİlgi duyuyo zaten şeytanlara,iblislere falan.
İnanmıyorum diyo ama meraklı
![]()
Tamam annem.
Ben sana inaniyorum.
O arada ic sesim...
Bu arada @Klaus bir tanridan daha muktedir mesela.
Adam en azindan soylemem diyor , bir durusu var.
Tanri soyledigini idda ediyor ama hala yok.
Ayrica bilmek ile inanmak farkli seyler .d
En azindan benim icin
Tanrinin yansimasini daha etkili bir user tarafindan betimleseydin keske ksjsn
Klaus un da bir misyonu vardir muhakkak da...misyonunu cözemedik
Inanmak da basic degil aslinda...aramak asil olan..neyse uzayacak simdi.ndndn
Bil tabii. El Âlim Gökhan.
Şeyhim ben kendimi isinliyorum..
Yet'mişlere, yetmemislere degil.
Agabe.Kajsjjsbsb etkili bir userdir aslinda. Bugun sad , soylemem gibi terimleri uyelerce kullaniliyor ve kultlesmis bir hale geldi. Bana gore klaus daha tanri mitlerde anlatilan tanrilardan.
Tamam hadi bende kactim anshdhhd

Ben detay verirdim ama söleememSureyya nin etki alanina girebilmek icin birde gozunde etkili bir user olabilmek icin ruya yorumlayip burclara inanmamiz lazim sanirsam kehkehkeh
![]()
dhshsjj
Reklam olmasa zaten 2,5 saat sürmez...nalet reklamlarAralıksız değil reklam var ya?
2.5 saatin 10 dakikasi acilis 10 dakikasi ozet geri kalanida muzik esliginde sasirma , bunalma , uzulme ve fenalik gecirme sahnelerinin agir cekiminden kaynakli sanirim.2,5 saat aralıksız bölüm mü izlenir
Nasıl bi noradrenalin düzeyiniz var