Allah aşkına bilen biri söylesin şu narenin saçları neden aslan yelesi gibi gıjık ? (dağınık)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şahin'in aşkı olmasa cidden nare tırtYav Sare en gereksiz ayrinti bu dizide....askindan aglayan sizlayan insanlara da gicik oluyorum miy miy miy
Tam bir saçmalık :ddArkadaşlar bir şeyin altını çizmek istiyorum bir aşiret kızı olarak boynumun borcu çünkü..
doğuyu doğu insanını bilmeyenler bu seneryolara inanıp cidden buradaki kültürün bu olduğuna inanıyorlar ama dizilerdeki bir çok şey gerçeklikten uzak ve abartılı;q
Gerçekleri anlat hhfhdhdArkadaşlar bir şeyin altını çizmek istiyorum bir aşiret kızı olarak boynumun borcu çünkü..
doğuyu doğu insanını bilmeyenler bu seneryolara inanıp cidden buradaki kültürün bu olduğuna inanıyorlar ama dizilerdeki bir çok şey gerçeklikten uzak ve abartılı;q
Ben....qGerçekleri anlat hhfhdhd
Nedir doğudaki gerçek fjkls
geçen bölüm beni tatmin etmedi bu bölüm etsin diye beklicemmm
şimdi gidip halef dizisinin konusunu açayım da mesut bey gelip beni linçlesin
Mine yolcu veda ettiler set arkasinda ona....Geçen bölümde söyledim şu mine artık bi ölebilir mi? HHA şu diziye girip bi oyunculuk yapsaydın böyle olmazdıııııı
Haaayyydaaaaaa sadakaatttt???????
Doguyu dogu insanini biliyorum. Abarti degil yumusatilmis versiyonu. Konak tarzi mevzular sener senin "zugurt aga" mevzusundan bu yana ayni. Gerci asiretler kacakcilik ile daha fazla gelir elde eder oldu 70'lerden bu yana. Sen dogunun tam olarak neresinde bulundun bilmiyorum ama kadin kismi oldugun icin erkek islerine pek istirak edemediginden olaylara vakif degil gibisin.Arkadaşlar bir şeyin altını çizmek istiyorum bir aşiret kızı olarak boynumun borcu çünkü..