Uzak Şehir

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
RTÜK düzenleme mi yapmış
Farkettiniz mi bu yıl diziler ozetsiz ve neredeyse reklam yok
Diğer dizileri izlemiyorum fark etmedim ama uzak şehir reklamları geç verip uzattıkça uzatıyordu reytolar tavan yapan dizide herkes reklam vermek ister ama biz bıhtık yeto inş dediğin gibidir de 8de başlayan dizi özet-reklam derken 12de bitmez :dd

Diğer dizileri izlemiyorum fark etmedim ama uzak şehir reklamları geç verip uzattıkça uzatıyordu reytolar tavan yapan dizide herkes reklam vermek ister ama biz bıhtık yeto inş dediğin gibidir de 8de başlayan dizi özet-reklam derken 12de bitmez :dd
Star dizileri ozetsiz ve reklam başladıktan yaklaşık bir saat sonra falan inşallah bütün kanallarda böyledir özetidiydi reklamiydi derken stres oluyor insan

Arkadaşlar bir şeyin altını çizmek istiyorum bir aşiret kızı olarak boynumun borcu çünkü:D ..
doğuyu doğu insanını bilmeyenler bu seneryolara inanıp cidden buradaki kültürün bu olduğuna inanıyorlar ama dizilerdeki bir çok şey gerçeklikten uzak ve abartılı;q

Arkadaşlar bir şeyin altını çizmek istiyorum bir aşiret kızı olarak boynumun borcu çünkü:D ..
doğuyu doğu insanını bilmeyenler bu seneryolara inanıp cidden buradaki kültürün bu olduğuna inanıyorlar ama dizilerdeki bir çok şey gerçeklikten uzak ve abartılı;q
niye ya şahin cihan kaya falan yok mu sizin orada şimdi nası ya .s

Yanlız Cihan "Ozan Akbaba" ta edho dan beri platonik enişteniz Alya dışında yürüyeni vururum. Bu böyle biline

güncel olarak takip edemesem de tüm bölümlerini izlediğim dizi ..Kimse sadakat hanımdan bahsetmemiş düşman başına anne düşman başına kaynana mübarek: ) sinir bozucu ötesi,

• Kahkaha
Tepkiler: W
Geri