W
Elmas Üye
Gebersin.......ahaa mine ölüyor diyorlardı doğruymuş
THANK YOU HHA
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gebersin.......ahaa mine ölüyor diyorlardı doğruymuş
THANK YOU HHA
@No Pasaran a yonlendirseydin "Hacı""mevlüt okumayı bilen sakallı imam" aradılar.
Diğer dizileri izlemiyorum fark etmedim ama uzak şehir reklamları geç verip uzattıkça uzatıyordu reytolar tavan yapan dizide herkes reklam vermek ister ama biz bıhtık yeto inş dediğin gibidir de 8de başlayan dizi özet-reklam derken 12de bitmez :ddRTÜK düzenleme mi yapmış
Farkettiniz mi bu yıl diziler ozetsiz ve neredeyse reklam yok
Star dizileri ozetsiz ve reklam başladıktan yaklaşık bir saat sonra falan inşallah bütün kanallarda böyledir özetidiydi reklamiydi derken stres oluyor insanDiğer dizileri izlemiyorum fark etmedim ama uzak şehir reklamları geç verip uzattıkça uzatıyordu reytolar tavan yapan dizide herkes reklam vermek ister ama biz bıhtık yeto inş dediğin gibidir de 8de başlayan dizi özet-reklam derken 12de bitmez :dd
duam belli duyan belli hadi inşStar dizileri ozetsiz ve reklam başladıktan yaklaşık bir saat sonra falan inşallah bütün kanallarda böyledir özetidiydi reklamiydi derken stres oluyor insan
O nasıl oluyorizlemeden sevmedim
O nasıl oluyor![]()
Aşiret dizisi yavrumbayık türk dizisi gibi geldi .p
niye ya şahin cihan kaya falan yok mu sizin orada şimdi nası ya .sArkadaşlar bir şeyin altını çizmek istiyorum bir aşiret kızı olarak boynumun borcu çünkü..
doğuyu doğu insanını bilmeyenler bu seneryolara inanıp cidden buradaki kültürün bu olduğuna inanıyorlar ama dizilerdeki bir çok şey gerçeklikten uzak ve abartılı;q
Olmaz mı ahah alası var hattaniye ya şahin cihan kaya falan yok mu sizin orada şimdi nası ya .s
Deme öyle sonunda aldı nareyiSahin tirt bu arada....
deme öyle w adam da çirkin karizması var nası oluo.sSahin tirt bu arada....
Öyle İşte..[23:42] <BuYuCu> Bizim askimiz sevdamiz uzak sehir deki Alya & cihan aski gibiydi Feride
[23:42] <BuYuCu> sevdik ama soyleyemedik
[23:42] <BuYuCu>
[23:42] <&Feride> ived