Uzak durulması gereken insan

• Kullanıcı Emare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
Kavun değil ki koklayasınız. O yüzden herkese karsı biraz mesafe şart.

Lucky cok tehlikelisin
Daha önce yakın mıydım ki (tebessüm eder)

kotumser, otlakci,satis isleri baskani, isyankar,negatif enerji sacan,sevgi arsizi diye siralayabilirim

Üşenmeyip yazsam piuvvv .

Özeti ..

1 - Az yada çok, espri yada suç amaçlı hırsızlığa benzer tavırlar takınan insanlardan uzak durun ..
Bu insanlar kleptomaniye yakındır, yanınızda böyle bişeye kalkışır .. Tv ye malzeme olursunuz masumken ..

2 - Cinsel aşırılıkları olan arkadaşlarınızdan uzak durun, kimlerle arkadaşlık yaptığını sizi nelerin beklediğini bilemezsiniz, hayır beni bulaştırmaz demeyin, onun yanında diğer insanlar sizi görecek ve size karşı davranışlarında daha fütursuz olacaklar ..

3 - Radikal sol görüşlü, halk evleri, parti binaları, dernek binaları, kültür merkezleri gibi mekanlarda zaman geçirmeyi seven arkadaşlarınızdan uzak durun . Çok değerli eşi benzeri bulunmaz olabilirler ama o binalardan birinde göz altına alındığınızda karşılacağınız şeyler bütün hayatınıza psikolojik tesiri etkiyecek olaylara neden olabilir. Sizi götüreceği en masum bir yürüyüşün bile provake edilişiyle belki de eğitim hayatınızı tümden kaybedebilirsiniz.
Bununla ilgili google aramaları yapabilir nice masum gencin hapishanelerde ne kadar saçma nedenlerle tutulduğunu, kaç örgüt evi diye baskın yapılan kültür merkezinden toplanan kıza karakollarda cinsel taciz uygulandığını bizzat görebilirsiniz ..

aynaya bakmayanlardan uzak duruyorum.
etrafındakilerin şişirip şişirip patlatmak için pusuda yattığı ve bunu farketmeyenlerden ayrıca uzak duruyorum.

Tanıdık dan sonra kullanacağım bir cümle.Benden uzak Allaha yakın olsun.

Dünü bugününe bugünü yarınına tutmayan insandır.

Sevgisi, muhabbeti yalan olanlardan ve yüzünüze seviyorum diyip başkalarına başka sebepler yüzünden onunla yakınım, seviyorum vs diyenlerden uzak durulabilir.

Genel olarak insanlardan uzak durmak daha iyi.

Iki yuzlu saf gorunenlerden

Vefasız,dün başka bugün menfaati için başkalaşan insanlardan uzak duruyorum.
Kendini öncelemek için her tür ilkesiz söyleme alkış tutma halinde olanlar da uzak durduklarımdan.
Biliyorum ki güven ilke ile mümkündür.

sulu konuşan insanlar sulu derken ağzı tükürüklü gaza gelip hararetli bir şey anlatınca kaçın

Geri