Uzak durulması gereken insan

• Kullanıcı Emare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Düşündüm de bir insandan uzak durmak için ne kadar çok sebep varmış.

Allah tarafından mıdır nedir ilahi bir olay oluyor ve o insan benden uzaklaşıyor. Bu hep böyle oldu. :D

yalan söyleyen insanlardan hep korkmuşumdur. zamanla söyledikleri yalana kendileri de inanıp, hayal dünyasında yaşamaya başlıyorlar. tabi bazıları da söylediği yalanı bile aklında tutamayacak kadar salak oluyor, orası ayrı konu.

fazla dindar ve fazla fanatik. bu insanlara yüz metreden fazla yaklaşmamak lazım.

Bel altı vuran ve ben hep hakliyim diyenlerden
dedikodu yapanlardan ve teshircilerden uzak duruyorum.

hıyarcıklı veba olmuş insanlar , ebola virüsü taşıyanlar birde elinde mermisi namluya sürülmüş cinnet geçiren insanlar

Egolu insandan ve yalancidan

Yüzüne gülüp arkandan konuşan..

Her turlu insandan biraz uzak durmak iyidir aslinda .p

Mesafeyi karsidaki insana degil kendinize koyun.
Kendinize koyun ki uzaktan kendinizi izleyip aslinda her insanin kendinin ne pislik bir ruha sahip oldugunu gorun, neyse kendinize koyun mesafeyi.

çoğu uzak

azı yakın

yeterli

Yani irem. Istiyo ki bi kendisi sırnaşsın.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başkalarını çekiştiren insanlardan uzak durmaya çalışıyorum. o "başkaları"nın içine her an girebilirim, belki de girmişimdir. böyle bir şüphenin varlığı, samimiyetimi zayıflatır. katlanamam.

Sorun uzak durmakta değil, hemen herkesi fazla yakın tutmakta. En büyük liderler bile en çok güvendiklerine belli bir sınırdan sonra yaklaşmalarına müsade etmezler. Uzaklığı değil, yakınlığı hesaplayın. Herkese ayrı ayrı uzaklık mesafesi çizmektense, bir kere yakınlık mesafesi çizip kurtulun.

en çok hasedçilerden sakınır ve korkarım.

Kendinden başkasını önemsemeyen insan, sürekli yemin eden insan...

Geri