Uyumsuzlar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
70lerden beri, faşizme karşı birleşik cephe kurmak yerine faşizme karşı ayrışık cephe kurmak için, canavara karşı birlikte değil tek ve yalnız mücadele etmek için canını dişine takan türk solu, sana da selam olsun...

Aliyev rejimi karantina döneminde sertleşmiş. Bakü’de sadece çöp dökmeye çıkan bir vatandaş gözaltına alınmış. Mahalleliler de pencerelerden çöplerini atarak tepki göstermişler. Polis ertesi gün evleri basıp rastgele 11 kişiyi toplamış. Milleti yarı çıplak halde sokaklarda sürüklemiş...

Azeri bir genç de isyan etmiş, çıkmış çatıya, açmış Ahmet Kaya’dan "Başkaldırıyorum'u megafonla dinletmiş bütün mahalleye… Bir yandan da canlı yayın yapmış, Twitter'da paylaşmış. Devlet yatak odanıza kadar giriyorsa, siz de dama çıkın, diyor. Polis gelmese "Başım belada"yı da çalacaktım, diyor. Trajikomik.

Polisiye bi dizi izliyorum her bölüm kan revan. Kahraman her bölümde ölümden dönüyor. Her bölümde ben olsam bu sefer kurtulursam köye yerleşirdim diyorum, dizinin başından beri 100 sefer köye yerleştim. Kahraman bu huzursuzluktan çok şikayet ediyor ama asla köye yerleşmiyor.

Yeni bölümde bakıyorum hoop yine köye yerleşmemiş, yine kan revan yine ölümden dönüyor. KÖYE YERLEŞMEK İÇİN DAHA NE BEKLİYORSUN!!

Bu gibi dizilerde en mantıklı final kahramanı köye yerleştirmektir burdan senaristlere sesleniyorum...

Gangs of London izle canım. Hollywood filmlerini aratmayan çatışma ve dövüş sahneleri var. Onun dışında mafya ve terör ilişkini anlatıyor. Türkiye'de bolca geçiyor içerisinde, hatta belirli bir bölgeden Kürdistan diye bahsediliyor, diğer bir kaç ülke terör örgütünün de yapılanması ve stratejik taktikleri den kesitler var. Ben dokuz bölümü bir günde bitirdim, senin seveceğini düşünüyorum @Karga bey. Neyse fazla spoiler verdim tadı kaçmadan izle işte, geceleri vaktin varken takip et.

Eğer benim davamı savunanlar içinde böyle p.çler olsaydı o dava utancımdan başka bir şeyim olmazdı.

Bunu yapanın daha önce de kendi hesabından demirtaşa özgürlük diyen bir Hdp'li olduğunu gördün mü? Fotoyu buraya atamadım bir türlü..
Çamur at izi kalsın misali kendileri yazıp kendileri oynayan zihniyet her partinin içinde mevcut maalesef...

Bunu yapanın daha önce de kendi hesabından demirtaşa özgürlük diyen bir Hdp'li olduğunu gördün mü? Fotoyu buraya atamadım bir türlü..
Çamur at izi kalsın misali kendileri yazıp kendileri oynayan zihniyet her partinin içinde mevcut maalesef...

Görmedim Şüheda, yeşil top trendi, isim soyisim, adalet bakanlığının emriyle gözaltına alınması, eşi maphusta olan ve tamamen ona dönük bir nefretten eşine yönelmiş bir aşağılık görüyorum.
Aydınlat bizi Şüheda

Görmedim Şüheda, yeşil top trendi, isim soyisim, adalet bakanlığının emriyle gözaltına alınması, eşi maphusta olan ve tamamen ona dönük bir nefretten eşine yönelmiş bir aşağılık görüyorum.
Aydınlat bizi Şüheda
Sahte hesap açıp profile RTE 'nin resmini koyup ortalığı bulandırmaya çalışan bir Hdp' li. Bu sersem adam aklınca AKP 'lilere karşı gündem oluşturan adi bir kişilik. Fotoyu dm' den atmayı deneyeyim buradan birkaç kez denedim dosya geniş falan diyor.

Ben emin değilim Akp'li olduğuna buna dönük bir şey de belirtmedim. Fakat iktidar temsilcilerinin bunca yıldır ürettikleri cinsiyetçi eril dilin bu zihniyeti nasıl beslediği aşikar. 2013'te Emine Erdoğan için çirkin ifadeler kullanan sapıklara da, yerel seçim döneminde Semiha Yıldırım'a çirkin yakıştırmalar yapanlara da, Başak Demirtaş'a cinsel saldırı tehtidinde bulunanlarda benim için aynı sınıftadır. Sapık ve kadın düşmanlığı. AKP'li birinin Emine veya Sümeyye Erdoğan'a dönük benzer bir söylemi kullanacağini düşünüyormusun mesela? Çünkü yukarıda bunu söylüyorsun evet dersen, aynı şekilde HDP'li veya CHP'li bir kimsenin aynı şeyi yapacağına kanaat getirebilirim belki.

Ben yerinde olsam suçluyu aramak yerine, hemcinsin olan mağdurun yanında olurdum. Onun yerine koyardım kendimi, onunla dayanışırdım çünkü yarın benzer bir mağduriyeti yaşamayacağın(ki umarım asla yaşamazsın) hiç belli değil.

Beni üzen, beni öfkelendiren bazı kadınların bu sapık düşünceleri desteklemesidir. Başka konularda ayrışabiliriz ama bu konuda tarafımız net olmalıdır.

Ezcümle ortada bir erkek penisi var ve herkes bir yana çekiştirip onun-bunun diyor. Bu penis mahkum edilmez ise yarın hedefi bugün ortalığı bilinçli bir şekilde bulandırmaya çalışanlar, sessiz kalanlar olur.

seçeneklerini tartıyor;

A)tiktok bitene kadar sabret, karnın doymaya devam etsin.
B) kafa pati allah ne verdiyse giriş sonra çek kapiyi çık sokakta onurunla yaşa

"İran'ın Huzistan Eyaleti'nde evlenmelerine müsaade edilmeyen genç çift birlikte nehre atlayarak intihar etti. Çiftin cansız bedeni sudan çıkartılırken ellerinin birbirine bağlı olması yürekleri dağladı."

apoletlerini yırt, kavminden kaç...

Şimdi cami hackleyip hilal cebecinin "çav bellası"nı çaldılar ya hani. Üstüne eski chp'li birini aldılar sonra bıraktılar falan, olaylar olaylar. Şimdi harf harf cami hacklendiğinde ne çalınması gerektiğine dair liste veriyorum.

1- Lacrimosa
2-Kaside-i bürde(çok sesli)
3-Salat-ı Ümmiye(çok sesli)
4- Mozart - Requiem For a Dream

Şimdi halkımız 1 ve 4 ün meselesine aşina değil denilebilir ki doğrudur ama 2 ve 3 ile mesele aynı olduğu için sorun "yükseklerden bir başka ses"de var diyebilmek ve bunu düşündürebilmek mesele edilmeliydi.

İlla "top sakal bırak seni dinleyelim" isteniyor oysa "yakışmıyor "diyorum inandıramıyorum (:

Bir camiye dadanıp imam mı olsam ki millet "devrimci" eylem göre. Bunlar "bay bay tatlım"la olacak işler değildir. Dünyanın hiç bir yerinde böyle olmadı olamaz olsa da "dikiş" tutmaz. Sokakta dans filan işleri için önce temel lazım.
Bays beybisi...

Son düzenleme:
Geri