Uyumsuzlar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Evet, çünkü onların yazdığı muska veya tükürük bilim ve ilim den daha değerli ve önemli sevgili Psinoza bey.

Irak'ın Bâbil kentinde yönetimi protesto gösterilerine polisin K9 köpekleriyle saldırması üzerine, eylemcilerde aslan getirmişler, olaya gel (:

uA8MrC.jpeg

5hFxP4.jpeg

Ben bu ara Bolivya da yaşanan şeyleri takip ediyorum, en sevdiğim ülke olduğu için ayrı bir ilgi ile izliyorum. Çok ilginç gelişmeler var. Özellikle siyasetçilerin taraftarlarını sokağa davet etmesi fazla ilgi çekici..

Bolivya da gidişat kanlı sürecek gibi görünüyor. Bir yanda abd destekli bir cunta var, diğer yanda bu darbeye direnen yerli halklar, nitekim ırkçi saldirilarla birlikte gelmekte olan bir iç savaş.Latin ülkelerini bir dinamo etkisiyle dizayn etme operasyonu.

Düşünsene bir devlet adamı kendi ülkesinden başka ülkeye iltica ediyor. Anez askeri gücü de arkasına alarak devlet başkanı oldu.

RPjPdY.jpg

Sürekli kavga eden sevgililer gibi, nasıl bir ilişki var anlamadım. Mektup işi vardı değil mi?
- Dostum Trump ha hadi ateistler bunu da açıklasın..

Sevsen yasak. Konuşsan yasak. Yazsan yasak.
Tüm ömrümüz böyle geçecekti.Yasaklar hiç bitmeyecek…
Yaşamak güzeldi ama bu yasaklar içinde yaşamaktansa hür olarak ölmek daha bir iyi.

Rk547c.jpg

Gülümseyin, çekiyorum..

Arthur Schopenhauer, "Ölüleri tekrar yaşama davet etsek, onların bunu reddedeceklerini" savunur ve şu cümleyi ekler: "Eğer hayat gerçekten güzel olsaydı herkes büyük bir sevinçle uyanır ve hiç istemeyerek uyurdu; oysa durum bunun tam tersi.."

Geri