Hadi ya, ne güzel. Teşekkurler Alaz kastettiginiz videoya bir bakayım.
Rica ederim, yalnız şarkıyı çok güzel dilime doladınız.
Konu için ayrıca teşekkürler belki ben de dahil olurum bilemedim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hadi ya, ne güzel. Teşekkurler Alaz kastettiginiz videoya bir bakayım.
"Rembrandt diye birinin, Beethoven diye birinin Dostoyevski diye birinin , Dante diye birinin varlığından habersiz olunca, insanın kendisini büyük biri sanması son derece kolay değil mi?" Stefan Zweig
Sevgili Sevinç Eratalay Twitter da paylaşmış çok hoşuma gitti.
Bizim versiyon daha güzel
Vay be aklıma gezi olayları geldi bağıra çağıra...
https://www.youtube.com/watch?v=Tduu20lLksQ
Grup Yorum benim en favorim hanfendisi, hemen açıp dinleyelim. Alaz hanımı değişik versiyon ile karşılamak istedim açıkçası, çünkü klip hoşuma gidiyordu o versiyonda.
-Gezi direnişi kırmızı çizgimiz.
Bugün aldığım bir mesaja göre, özel mülkiyeti koruyan yasaları savunmanın insanı malcı yaptığını, dahası mallaştırdığını fikrini bir yerde öne sürdüğüm için vatansever bir MAL beni savcılığa şikayet etme tehdidinde bulundu. Ben bulunacağı şikayet için ona daha fazla “kanıt” sunmayı düşünürken engellemiş beni ne yazık ki. “Senin gibi düşünmüyorum” ya da “ben şöyle düşünüyorum” diyemiyor da savcılığa şikayet edeceğim diyor mal.
FETÖ'cü yada TERÖRİST dememiş olması daha şaşırtıcı, bu ülkede kendilerinden farklı düşünen herkese bu yakıştırmalar yapılıyor maalesef.
- Düşünce ve ifade özgürlüğünün yok sayıldığı bir coğrafyada, farklı sonuçlar beklemek anlamsız. Ama mücadelemiz sürecek.
Konuya tam vakıf olamadım inanılmaz ağrılı bir akşamdı benim için şu anda da mobilden giriyorum ve azalsa da ağrım var size sonra katılacağım, sevgiler cağnım Psinoza