Uyuduğunuz en ilginç yer?

Konu sahibi son olarak 3833 gün önce görüldü
Cizre’de evin koridoru. Halıyı kaldırıp fayansa kafamı dayamıştım sıcaktan.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Vaktinde seviyeli 1 ilişkimizin olduğu hanımefendinin götünde uyumuşluğum var. Bu konuda ciddiyim.​

Kucukken kına gecesinde sandalyede... Gerçi hangimiz öyle uyumadık ki.

Ben eğer uzanmazsam uyuyamıyorum. Uyumak için illa bacaklarımı uzatma ihtiyacı duyuyorum. O yüzdende ilginç yerlerde uyuma deneyimim olmadı.

iki kere dışarıda kaldım. Birinde parkta çalılıkların arasında yattım ki hayatımın en heyecanlı anını yaşamıştım ilk defa. Bunun hikayesini sanırım forumda yazmıştım. Hem çok komik hem de çok rezilce bi durumdu :d sarhoşlar, köpekler, yanıbaşımda işemeye çalışan grup üyesi sarhoş, polisler; çok gergin bi geceydi :/

Diğeri de şu telli somyalar vardır bilirsiniz, onun üstünde yatmak zorunda kalmıştım da sabah kalktığım zaman her yerim bayramlık baklava tatlısı gibi deltoit şeklindeydi :d

Çamlıca tepesinde, çimenlerde

99 depremi zamanında

Yasla basini hadi koynuma dogru demesi uzerine "cennet bahcesinin" kapilarini aralayip kafami koyduktan sonra sarilip misil misil uyumustum.

Ergenliğimde yatıp kalkmadığım ilginç yer yoktu. Kafamız o kadar iyi oluyordu ki evlere gitmek zor geliyordu.
Uyuduğum en ilginç yer ise bir parkın içindeki piknik masasının üstü diyebilirim.

Geri