Uyuduğunuz en ilginç yer?

Konu sahibi son olarak 3832 gün önce görüldü
Sınav esnasında uyumuştum ben. Neyse ki soruların çoğunu tamamlamıştım da büyük bir sorun çıkmamıştı. Sizinkileri alalım?

Ben resmen,üniversite şenliklerinde,çimlerin üzerinde uyudum.
O gün,3 saatlik uykuyla duruyordum,kısa sürdü ama o sesin içinde bunu başardım.

Masa başında, uyuduğumu gören patronumun nezaketen sorduğu hastamısın derya sorusuna yok hasta değilim uykum var cevabını vermem ayrı bir saçmalıktı :T: :p

Gezi eylemlerinin ucuncu ya da dorduncu gunu, is cikisi parka gitmisim, ertesi gun tatil, hesapta arkadasin evine gecip orada kalacagiz, cocugun hastanelik isi cikti bizim plan ters tepti, saat de ilerlemis, eve donsem milleti uyandiracagim, dedim iyisi mi burada kalayim, parkin icinde bir agacin dibine oturdum, park insan kayniyor tabii ama gececilerin hepsi hazirlikli, hemen yakinimda da uc arkadas cadir kurmuslar ve bildigin okeye dorduncu ariyorlar, cagirdilar gittim, bir iki saat oyundan sonra hadi beyler iyi geceler deyip cikacaktim ki biri "abi kal derdik ama cadira sigmayiz dort kisi, sana bir yer gostereyim" dedi, herifler yanlarinda pike getirmisler birini bana verdiler, cocuk goturdu beni, giderken de "ben dun yattim rahatti baya" falan diyor, bir gittik terk edilmis is makinasi. Bildigin dozer tarzi bir sey, baktim koltugu falan yerinde, hasar gormemis, daldim iceri yattim uyudum.

11 yaslarindayim, yurttan tatile geldim babam calisiyor haliyle gece yalniz kalmaya tirsinca onla gittim. Vinc kullaniyordu (benm cikmam yasak tabi) o vinc kutusunun icinde sabaha kadar uyudum babam sag sol cevirdikce kocamann kocaman hayaller kurup ruyalar goruyordum. Hey gidi gunler vincdede uyuduk.

Birazdan Ayfer'in evindeki tekli koltuk olacak.
daha önce de çocuk parkında kaydırakta sabahlamıştım

Amasya otogarının içindeki baklarda uyuya kalmışım.

Arabada tabikide :T:

Yolculuk esnasında uyumuşum. Uyumuşum da yanımdaki çocugun omzuna başım düşmez olaydı iyiydi. O da uyandırmamış sagolsun.

Fazla yakın olmayan akrabalarımın evinde uyumustum cok yorgundum normalde uyuyamam dısarıda otobüste herhangi bir evde en ilginci bu :)

Kına gecesine gittim, kına evinde uyudum. :o
Bi keresinde Karabükten dönerken bilet tarihini yanlış kesmişler. Ama benim o tarihten bir gün önce kesin dönmem lazım. Gittin izah ettim otobüs dolu olduğu için muavin koltuğunda yolculuk yaptım. Bi güzel de orda uyumuştum. :o

1700 metre rakımda 2 derece hava sıcaklığında uyku tulumu içerisinde silaha sarılarak uyumuştum o günü unutmam ömrüm boyunca

Bu mesaj tapatalk kullanılarak gönderilmiştir..

Seyir halinde direksiyon başında 2 kere uyudum kaldırıma çıkıp geri indim :D Aöf sınavlarında bir 15 dk kestirir öyle devam ederdim. ve son olarak üniversitede adım çıkmıştı derslerde uyuyarak sınıfı nasıl geçiyorsun diye hep atıyordu beni hocalar :grifikir:

99 depreminde tırda uyumustum:nee:

Geri