Uykusuzluk sorunu yaşıyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 1266 gün önce görüldü
Yaşıyorum. Sevgli nicholpty (yabancı nikleri bakmadan yazamıyorum) 2025’ e kadar devam edecek dedi.
2025 ney abi? Lozan bile 2023’ te bitiyor.

Evet var. Çözüm için bir öneri gelecek mi?

Sorun:
1. Uykuya dalmam uzun zaman alıyor.
2. Uyuduktan sonra bir kaç kez sebepsiz uyanıyorum.
3. Rüyalarımı neredeyse hiç hatırlamıyorum.
4. Birisi horladığımı iddia etti ve şimdi çok moralim bozuk.

Aynen yaşıyorum. Daha beteri de var ama bizim @Malefiz insomnia hiç uyumuyor kız. :(
Ne zaman sa desen as der :(

En kotu uykusuzlugumu, yalniz yasadigim ve yeni yerlestigim sehirde yalniz da oldugum bir donemde yasamistim. O vakit bunun nedenini anlayamadim. Sonra vucudumun, aslinda beni uyarmak icin nelere sebep oldugunu anlayinca, ben duygusal degilim yeaaa zirvaliklarini birakmam gerektiginin farkina vardim :d

İş stresini eve çok taşıyorum bunu dengelemem lazım.

Kafama bir şey takmadigim sürece yasamiyorum. Bir ara bu nedenle antidepresan tarzı bir şey kullandim, gece uyuyamayinca gün içinde verim de çok düşüyor. Uyku önemli. Tşk.

Aslında yaşamıyorum. Kafamı yastığa koyar koymaz uyuyorum. Ancak bazen bazı geceler çok zor uyuyabiliyorum sürekli olmasa da…

Gece kahve içiyorum Türk kahvesi normal yani yaşamam :d

ara ara oluyor fakat buna tezat sabahları çok erken kalkarım

Bir dönem aşırı şekilde uykusuzluk çekiyordum. Sabah 4-5lere kadar uyuyamıyordum. Yatağın içinde nereye dönsem etsem uyuyamıyordum. Hastaneye gidip uyku hapı yazdırmama rağmen bir kaç gün düzene koymuştum ama sonra eski hale gelince tahlillerimi yaptım ve demirim %6 çıkmıştı. Doktorun dediğine göre uykusuzluğumun tek nedeni buydu. Demir ilacını kullanıp kahveyi ve çayı kesince değerler düzeldi. Şu an sporda yapınca akşam 10 da yatağa girdiğim gibi 10 dk içinde mışıl mışıl uyuyorum. Tabi psikolojik herhangi bir rahatsızlığınız yok ise değerlerinize baktırın. :)

2020 ile 2022 arasında bir dönem var maksimum uyuduğum saat sayısı 3.
algım kapanmıştı.
hiçbir şey anlamıyordum, anlamadığım gibi yaratıcılığım da ölmüştü.

Geri