uyku, yemek ve 90'lar

Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarki gencligimde harikaydi hala harika yav. Mavili bi abla var onun dansina kendisi ile birlikte hastaydik o zamanlar.
Bir de triplere girerdik "o kadin neden enrike abimle degil de kotu adamla ulan" babasida cok saglam muzisyendir enrike abimin
Bknz:julio iglesias

O donem mark anthony ile liderlik yarisindaydilar toplist ler de sanirim. Blue jean dergisi almis her genc bilir asfkj Yakisikli efendi bir sanatci abimizdi oda. Number1 tv nin sonlarina dogru orada cok cikardi. Sarkiyi o kadar fazla dinlemistik ki arkadasla ezbere biliyoruz. Arada bulusup ben calar o soylerdi.

O donem mark anthony ile liderlik yarisindaydilar toplist ler de sanirim. Yakisikli efendi bir sanatci abimizdi oda. Number1 tv nin sonlarina dogru orada cok cikardi. Sarkiyi o kadar fazla dinlemistik ki arkadasla ezbere biliyoruz. Arada bulusup ben calar o soylerdi.

lisede fanıydım.sdlkf arka sıramda oturan, halil diye bir arkadaşım vardı; beni sevdiği için cd'sini almıştı, KORSAN.kjasd ve ben korsan olduğu için kabul etmemiştim... bu büyüklüğüm şaka mı?.dlsfj hepimizin bildiği, işte meşhur o şarkı :

lisede fanıydım.sdlkf arka sıramda oturan, halil diye bir arkadaşım vardı; beni sevdiği için cd'sini almıştı, KORSAN.kjasd ve ben korsan olduğu için kabul etmemiştim... bu büyüklüğüm şaka mı?.dlsfj hepimizin bildiği, işte meşhur o şarkı :

adfgklshajdglksadhgdas

bunu ezberleyenler çok cool görünüyordu

Kiz kardesimde cok severdi dinleye dinleye bize de dinletti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri