Üyelerin silinmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibadet sürekli bunu dile getiyorsun bende sana sürekli cevap veriyorum kimsenin kimseyi kayırdığı felan yok burada herkes rahatca yazsın diye 50 takla atıyoruz akışkanlık olsun insanlar özgür iradelerini kulllanarak bir birlerini incitmeden rahatça takılsınlar diye onun kankaları bunun kankaları onun tanıdığı diye bir olay yok, burada toplasan zaten 50 kişiyiz herkes herkesi 10 yıldır tanıyor senin kankan onun da kankası olabiliyor yani dostum git gide mahlas gibi sacma sapan yorumlar atmaya başladın forum bitti yok kankalarını kayırıyor yahu anlamadığım ne biliyormusun ne istiyorsun ???, gören diyecek 5000 kişiyiz de atamalar yapıldı yosun tüm kankalarına bakanlık verdi bu geri kaldı
Görüyor musun kuduruk nasıl laf atıyor ben böyle laf atsam @yoSun hemen işlem uygulardi sen çok iyimsersin

meli silineli aylar olmuş, mahlas silineli de öyle. neden şimdi çok enteresan bir durummuş gibi gündem olmuş ki bu? eski yönetimde x buna katı bakıyordu, talepleri geri çeviriyordu, geçiş aşamasında nasıl olduysa birkaç kişi kendini sildirdi sanırım ve bu yönetim talebiyle değil, kişilerin talebiyle oldu. yönetimin kendi inisiyatifiyle sildiği tek isim mahlas herhalde, onun sebebi de belli. psinoza'nın da kendi talebiymiş bu zaten, uzun zamandır da söylüyormuş. son olayıyla birlikte talebinin karşılık bulması ''küfür ettiği, terör sempatizanı olduğu için'' silindi algısı yarattığından herhalde tartışılıyor bu kadar. bana kalırsa zaten bu tarz muhabbetleri sürekli tekrarlayanlar süresiz banlanıp, bir daha da foruma adım attırılmamalı.-örnekleri mevcut- ılımlı olalım derken terbiye sınırlarını ortamın rahatlığına kapılıp aşanlara da müsamaha gösterilmemeli onları da uzun uzun banlamalıyız. ''bu çok efendiydi bir daha yapmaz, normalde öyle değil aslında, özünde de iyi biri'' gibi güzellemelerin hayatın içinde nelere sebep olduğunu biliyoruz. haliyle burada da acımadan yapıştırın banı gitsin. banlamak imandan gelir unutmayın. ben foruma girmeden duramıyorum silin beni diyenleri de not alın, maillerini ve şifrelerini değiştirin, öyle uzaktan seyretsinler...

Sabır çektirip birde o postu beğenmiş Ssjsjs

Meli olayına gelirsek kendisini tanımıyorum nickini de görmedim bile Yosun o zamanlar forum da yönetici değildi, forumun ilk günü bizim isteğimiz dışında bazı üye silinmeleri oldu buyucu de buna dahil kendilerinin taleplerini yerine getiren kişi Neo sanırım, onla söylediler o sildi. Biz daha ne olduğunu anlamadan bu silinmeler gerçekleşti, bende ilk günüm temiz bir başlangıç yapmak adına ses çıkarmadım, şimdi olsa çıkarır mıydım evet kısacası üye silimi yapmadık mahlasa üstüne basa basa söyledim devamı halinde seni yok ederim diye beni sallamadı bende onu salladım

Meli olayına gelirsek kendisini tanımıyorum nickini de görmedim bile Yosun o zamanlar forum da yönetici değildi, forumun ilk günü bizim isteğimiz dışında bazı üye silinmeleri oldu buyucu de buna dahil kendilerinin taleplerini yerine getiren kişi Neo sanırım, onla söylediler o sildi. Biz daha ne olduğunu anlamadan bu silinmeler gerçekleşti, bende ilk günüm temiz bir başlangıç yapmak adına ses çıkarmadım, şimdi olsa çıkarır mıydım evet kısacası üye silimi yapmadık mahlasa üstüne basa basa söyledim devamı halinde seni yok ederim diye beni sallamadı bende onu salladım
tertemiz böyle bir cevaba ihtiyaç vardı. bilgisi olan, olmayan herkes yorum yapıyor, duyar kasıyor.dşlfk teşekkür ederiz koca yürekli papa.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri