Üyelerin silinmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetime ve foruma yasal bir saldırı olmadığı sürece gereksiz buluyorum. Geçmişleri var sonuçta.

daha önce yöneticilik yaptığım sitelerde birçok üye sildim,gözünün yaşına bakmam.foruma,üyelere rahatsızlık verip uyarılan ama devam eden kişileri asla sitede tutmam.ne üye kaygım olur ne geçmişleri.google da bile kullanıcı adımı yazdıklarında başlarda çıkardım.neyse ki artık o tip yöneticilik yapmıyorum : )

@Divine Heart, baksen demek gözlerinin yaşına bakmıyordun şey gibi değil mi ya külyutmaz : D

Kullanicidan talep gelmeksizin cezalandirmak amacli silinen üyelikler platformlarin uzun vadede sonunu getirir. Kesinlikle benimde dogru bulmadigim bir uygulama bicimi.

Meli silindi benim net hatırladığım. Biri siliniyorsa diğerlerine de bu hak verilmeli bence. Kimse silinmiyorsa kimse hak talep edemez ama ortada silinmiş normal üyelik varsa insanlar bu hakkı kendinde görür.

Küfür etti diye üyelik silmek çok saçma, öyle bir uygulama en başından olsaydı bu forumda insan kalmazdı.
Üyelik demek, kimlik demek. Yaşanmışlık hikâyesi demek. O yüzden silinmesini doğru bulmuyorum.
Çok daha büyük ve can yakıcı cezalar var, tabii bu işlere bizler değil yöneticiler karar veriyor.
Durumu gözden geçirmek gerekiyor diye düşünüyorum.
Bana kalsa küfür etmeyi alışkanlık haline getirmiş kişileri süresiz banlamak gerek o da ayrı bir şey.

aa psinoza silindi mi? ben de nerede diyorum bi kaos eksikliği var. üzüldüm. geri gelsin. ben kimi kızdıracağım..

Bu tür kararlar Kenan Evrenimsi bir davranış. Hiç kimsenin varlığını, kimliğini silmeye kimsenin hakkı yok ve olamaz da. Kurallara aykırı davranmanın cezai uyguluması ayrı.
Umarım yanlış karardan geri dönülür.

shooter silinmekten beter edilmiş 00 0 üyelik adı verilmiş beyaz bir de avatar yapmışlar bomba ya bir de gay biri silinmişti : D

Psinoza kaç kere üyeliğinin silinmesi talebini dile getirmişti zaten,o kıytırık şeref madalyasını çıkarabilirsiniz....
Benim yorumumdan önce “kim neden silindi” tarzı yorumlar var. Onlara istinaden en son forumdayken gördüğüm olaylar üzerine olanı yazdım.

Sakin olun :)

• Beğen
Tepkiler: Aze
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri