Üyelerin silinmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yosuncuğum, kaçırdım mı bilmiyorum ama konu ile alakalı hiçbir açıklama ya da duyuru yapılmadığı için böyle yorumların olması çok normal. psi özelinde de değil durum zaten ban konusunda olması gerekenin olduğu konusunda herkes hemfikir. ama meli mesela silindi mi ne bileyim mahlas? bunlarla da alakalı bir duyuru vs. bir şey yapılmadı diye biliyorum.
Meli'nin talebiydi durduk yere neden banlansın ya da silinsin kime uygulandı böyle bir şey ...
Mahlas'ın burda olamaması lazım zaten ...yani ben kısacası çok büyük problem çıkaranları banlayıp nick değişimi uyguladığımızı dile getirdim.
Bunun dışında banlar genelde süreli Swat bunu dile getirdi zaten ben banlamaktan yana değilim diye...

Doğru bir senin burada olman lazım zaten

Meli'nin talebiydi durduk yere neden banlansın ya da silinsin kime uygulandı böyle bir şey ...
Mahlas'ın burda olamaması lazım zaten ...yani ben kısacası çok büyük problem çıkaranları banlayıp nick değişimi uyguladığımızı dile getirdim.
Bunun dışında banlar genelde süreli Swat bunu dile getirdi zaten ben banlamaktan yana değilim diye...
meli silindi mi nick mi değişti? onu anlayamıyoruz. meli'nin mesajlarında ''silinen üye'' yazıyor çünkü demek ki talep olunca silinilebiliyor. bunları ayıramadığımız için yaklaşım bu, sorun o. yoksa durduk yere zaten kimse banlanmaz, silinmez bu şekilde. öyle bir itham yok yönetime.

kısaca açıklıyayım ben size kafa karışıklığı olmasın, süresiz banlanacağı kesinleşen arkadaşları banlayıp nick avatar imza vs her şeyini silip nickini değiştirip bırakıyorum, süreli banlar için zaten adı üstünde süresi geçince acılıyor onlara bir yaptırım olmuyor bu kadar yani :)

kısaca açıklıyayım ben size kafa karışıklığı olmasın, süresiz banlanacağı kesinleşen arkadaşları banlayıp nick avatar imza vs her şeyini silip nickini değiştirip bırakıyorum, süreli banlar için zaten adı üstünde süresi geçince acılıyor onlara bir yaptırım olmuyor bu kadar yani :)
Süreli banladigin adam da gelmiyor artık niye

nick avatar silip degistirmenin bi gerekcesi var mıdır acaba? bu arada derdimizi anlayıp yanıtladıgın icin ayrıca tesekkür ederim.

Üye kaybı sizin için problem değil mi
her üye benim için kıymetlidir, her üyenin de yokluğu belli olur kimse gitsin yada banlansın istemem, lakin bur da insanlar yaptıkları eylemler yüzünden banlanıyor biz durup dururken kimseye ban atmıyoruz, üye süreli banlanır banı açılır gelir gelmez kendi bileceği iştir lakin beni haksız banladılar diye kimse gönül koyamaz bundan bahsediyorum yani bir durum dan ötürü gelmiyor yada gelemiyor ise "oda kendi problemi"

nick avatar silip degistirmenin bi gerekcesi var mıdır acaba? bu arada derdimizi anlayıp yanıtladıgın icin ayrıca tesekkür ederim.
var, süresiz banlanacak kadar ağır bir olay yaratan kimsenin hiç bir şeyini görmek istemiyorum. çünkü bir zaman sonra belki bir daha yapmaz diyip gözüme takılır banını açarım diye numara koyuyorum ki kim olduğunu hatırlamayayım

Yonetimde kamkim olmak isteyen varsa mülakata alayım sklsn

Ben üye sildiklerini sanmıyorum. Yazdığım her şey öyle duracaksa banlı görünmüşüm nickim değişmiş avatarım kalkmış bir anlamı yok. Hepsini kendim değiştirip şifremi değiştiğimde aynısı oluyo zaten

@yoSun kankalarina her zaman ayrımcılık tanıyor
ibadet sürekli bunu dile getiyorsun bende sana sürekli cevap veriyorum kimsenin kimseyi kayırdığı felan yok burada herkes rahatca yazsın diye 50 takla atıyoruz akışkanlık olsun insanlar özgür iradelerini kulllanarak bir birlerini incitmeden rahatça takılsınlar diye onun kankaları bunun kankaları onun tanıdığı diye bir olay yok, burada toplasan zaten 50 kişiyiz herkes herkesi 10 yıldır tanıyor senin kankan onun da kankası olabiliyor yani dostum git gide mahlas gibi sacma sapan yorumlar atmaya başladın forum bitti yok kankalarını kayırıyor yahu anlamadığım ne biliyormusun ne istiyorsun ???, gören diyecek 5000 kişiyiz de atamalar yapıldı yosun tüm kankalarına bakanlık verdi bu geri kaldı

ibadet sürekli bunu dile getiyorsun bende sana sürekli cevap veriyorum kimsenin kimseyi kayırdığı felan yok burada herkes rahatca yazsın diye 50 takla atıyoruz akışkanlık olsun insanlar özgür iradelerini kulllanarak bir birlerini incitmeden rahatça takılsınlar diye onun kankaları bunun kankaları onun tanıdığı diye bir olay yok, burada toplasan zaten 50 kişiyiz herkes herkesi 10 yıldır tanıyor senin kankan onun da kankası olabiliyor yani dostum git gide mahlas gibi sacma sapan yorumlar atmaya başladın forum bitti yok kankalarını kayırıyor yahu anlamadığım ne biliyormusun ne istiyorsun ???, gören diyecek 5000 kişiyiz de atamalar yapıldı yosun tüm kankalarına bakanlık verdi bu geri kaldı
sabrına hayran kaldım swat.dfklj del* o boşver.ksdfj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri