Üyelerin silinmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım bu konu yüzünden kimler silinecek Sjsjsj

Benim icin parti kapatmak gibi bi sey.

@Divine Heart, baksen demek gözlerinin yaşına bakmıyordun şey gibi değil mi ya külyutmaz : D
şimdi konuyu okuyunca burdaki bir kaç üye silindiği için açılmış denebilir konu için.ben kendi adıma eski yönetim şeklimi söylemiştim,bu sitede ki yöneticilik durumumla yada silinen kimse onla alakalı değildi cevabım. elbette eski kullanıcı adım bu değildi, ama gereken hak eden kişinin gözünün yaşına bakmazdım.külyutmaz değilde duruma göre cezalandırıcı diyebiliriz : )

eskiden üyeler silinmek isterdi yönetim istemiyorsan çıkış yap gelme derdi. şimdi gözünün yaşına bakmıyorlar forum hayatını bitiriyorlar…..
başka silinen oldu mu?

tantana.jpg

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
olaya hakim değilim ama beni su konuda aydınlatın; küfür tekrarında üyelik silme cezası mı vardı? biz mi kaçırdık? yoksa kişiye özel olarak bi anda mı geldi? uzun süreli ya da süresiz ban sizi tatmin etmeyecek kadar mı öfkelisiniz yoksa dün kıcından ayrılmadıgınız insanların arkasından igrenc mesajları begenecek kadar omurgasız mısınız? garip olan da artık bu tayfanın cigliklerine sasırmıyorum:d

Dedecim yeni görsel yokmu.? Eskidi bunlar Sjsjsjs

aşk olsun sefer tasımı alıp yola koyulmuş, haçlı seferine çıkarken haccını evde unutmuş, forumdan geçen toy bir gezginim, bu ülkede olduğu gibi bu forumda da kimse adalet istemez herkes ayrıcalık ister o yüzden ben böyleyim, kim banlanmış, kim kime atlamış, kim kiminle koşturmuş banane.

5bka3vbx.jpg

aşk olsun sefer tasımı alıp yola koyulmuş, haçlı seferine çıkarken haccını evde unutmuş, forumdan geçen toy bir gezginim, bu ülkede olduğu gibi bu forumda da kimse adalet istemez herkes ayrıcalık ister o yüzden ben böyleyim, kim banlanmış, kim kime atlamış, kim kiminle koşturmuş banane.

5bka3vbx.jpg
Görsel konusunda pek iyi değilsin. Akışında ol ama görselsiz Sjssj

Üyelikleri silmiyoruz arkadaşlar sadece huzur bozan çok sorunlu olanların nickini değişiyoruz.
Ayrıca birde psi gibi talep edenler var beni ya banlayın ya da silin dedi çünkü kendimi biliyorum durmayacağım .
Yani boşu boşuna kendinizi yormayın:=)

Üyelikleri silmiyoruz arkadaşlar sadece huzur bozan çok sorunlu olanların nickini değişiyoruz.
Ayrıca birde psi gibi talep edenler var beni ya banlayın ya da silin dedi çünkü kendimi biliyorum durmayacağım .
Yani boşu boşuna kendinizi yormayın:=)
yosuncuğum, kaçırdım mı bilmiyorum ama konu ile alakalı hiçbir açıklama ya da duyuru yapılmadığı için böyle yorumların olması çok normal. psi özelinde de değil durum zaten ban konusunda olması gerekenin olduğu konusunda herkes hemfikir. ama meli mesela silindi mi ne bileyim mahlas? bunlarla da alakalı bir duyuru vs. bir şey yapılmadı diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri