Jesse James
Altın Üye
Bir nevi Sarı Poşete girdi yani.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kandırıldılar...Fetöcüler de sarı poşete girmeli, geçmişe uzanan silinen mesajlar bir kontrol edilmeli alelacele .) diğer forumlar da dahil .d
Ben bu konuda helallik isteyen üyeler görmedim henüz xdKandırıldılar...
Düzenli olarak gerçekleştirilen bir eylem bu, helallik birşey değil ki.Ben bu konuda helallik isteyen üyeler görmedim henüz xd
seçimden sonra……Ben bu konuda helallik isteyen üyeler görmedim henüz xd
bu kadar beğenilmeyen bir postum olmamıştı. üzdünüz.#psinozaicinadalet
bana mı dedin seko.. bana mıııı? öyle mi demiş ben hep böyle mesajları kaçırıyorum ya. demişse yanlış demiş.Evet teröristlik yaptı, evet terörist, evet her gün çevrenizde görüp görebileceğiniz küfür ettiğiniz teröristlerden. Tsk’da görev yapan askerler için “kafası gövdesinden ayrılan” terimini kullandığı için silinen bir bakteri. Onu savunan da terörist.
kız napıyım valla kaçırıyorum hepjuju kdjdj
yazılımcı bey.. biz su nereden akar rüzgar nereden eserse ordayız. baktım halkım psiyi istemiyor. hemen döndüm. siyasete mi atılsam napsam..Yavaş dön juju, ümmet hızına yetişemiyor...
Ya neden sana diyim agshdjjdjfbu kadar beğenilmeyen bir postum olmamıştı. üzdünüz.
bana mı dedin seko.. bana mıııı? öyle mi demiş ben hep böyle mesajları kaçırıyorum ya. demişse yanlış demiş.
#psinozaiçinbeddua
yarın bu konuya cübbemle gelip psiyi savunacağım ama bugün pazar. olmaz.Ya neden sana diyim agshdjjdjf
NEDEN?juju ve Arkhe de silinse fena olmaz.
Bir ankara dtc kokusu geldi burnuma….yarın bu konuya cübbemle gelip psiyi savunacağım ama bugün pazar. olmaz.
huzur isteyen islami evlilik forumlarına gitsin. burası ircforumları. burada her şey gerçeeek.