Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok doğru anlamışım, şaka yaptım sadece. eğer psi özelinde konuşuluyorsa tahrik edildiğini kabul etmekle birlikte ettiği cümleyi ezkaza başka bir yerde söylese başı çok ağrırdı. yani hakaret, küfür, aşağılama vs. her tartışmada oluyor ama suç teşkil eden boyutta şeyler söylemek, bunu da ilk defa yapmıyor olmak, farklı bir cezaya kapı aralamış belli ki. ama onun dışında silinen üyelikler de görüyorum, böyle ekstrem durumlar yoksa gerek de yok süresiz banlamaya veya komple silmeye. altı üstü forum, devlet kapısı değil.Yanlış anlamışsın, onun döneminde vatandaşlıktan çıkarılmaya atıfta bulundum.
Görüşümü Psi özelinde yapmadım, genel olarak söyledim.yok doğru anlamışım, şaka yaptım sadece. eğer psi özelinde konuşuluyorsa tahrik edildiğini kabul etmekle birlikte ettiği cümleyi ezkaza başka bir yerde söylese başı çok ağrırdı. yani hakaret, küfür, aşağılama vs. her tartışmada oluyor ama suç teşkil eden boyutta şeyler söylemek, bunu da ilk defa yapmıyor olmak, farklı bir cezaya kapı aralamış belli ki. ama onun dışında silinen üyelikler de görüyorum, böyle ekstrem durumlar yoksa gerek de yok süresiz banlamaya veya komple silmeye. altı üstü forum, devlet kapısı değil.
Çekirdek aldınız mı Arkhe beyTam kaosluk konu ama henüz filizlenmemiş, ha gayret.
Yaptı demiyorum. Silinme sebebini bilmiyorum. Eğer öyleyse hak etmiştir diyorum.Psinoza terör propagandası yaptı ise ki denk geldim bi kaç kez silinmesi iyi olmuş demek o silinmiş bende bu 000 bilmem kaç kim diyordum Sjsjsj
Bende yaptı ise yazmışım bak Sevgili Raijin SjsjsjYaptı demiyorum. Silinme sebebini bilmiyorum. Eğer öyleyse hak etmiştir diyorum.
Çünkü daha önce yapmıştı