Üyelerin silinmesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye silinmesi cok vicdansizca bir eylem ya.
Sen tanri misin beni öldürdün? diye söylenmiyordur insanllah üyeler.

Üyelik silinmesi tartışma anında verilen doğru bir karar değil elbette, ama bundan sonra boyle denilecekse sahsen ben de bazılarının üyeliklerinin silinmesini isterim. Psi dahil canim hemen tepki vermeyin... Şahsıma özel de değil herkesin gördüğü bildiği ve tepki göstermesi gereken ama buna karşın arkadaşı dostu diye destek olanların da aynı sesi çıkarmasını beklerim. Şimdi ilk akla gelen ee psinoza senin yakının... onun boyu posu devrilsin... suçluydu ve doğrusu uzun süreli bandi ki eski yonetim bunu cogu kisiye de uygulamisti.Eger buna karsilik ceza buysa dogrudur peki ya diger ornekler? Haksizlik olmuyor mu o zaman? Bunu yuhladik Peki diğerleri ilk küfrü eden sonrasında bunca zamandır defalarca millete Ana bacı kayanlar, cemaat kackinlari, sapık insanlar kadın erkek ayırmıyorum bile sapkinlikta, turkucu(lol) yakinlarina guvenip zenginlik adi altinda irkcilik yapanlar peki? onlar neden hala konuşmaya devam edebiliyor? Eğer psi çok tepki çekti demokrasi budur diyorsanız ben de üç beş insan toplarım yani sorun yok.... daha önce yazdığım gibi üyeliğini kendi zaten silmek istedi defalarca ama silinmedi böyle bir olayla silinince millet de tabi ister istemez gerçek sebebi bu olaylar mi yoksa kendi istedi mi diye sormak zorunda. Çünkü bu olaylar nedeni ile ise hakketti o ayrı ama başkaları da haketmekte. İfşa suç olmasaydı yapacağım çok şey olurdu bu bir.
İkincisi omurgasız birkaç insana lafım, psinin gotunden ayrılmayan tipler çoğunluk nerede ise aman tepki çekmeyelim diye hemen tavır koyar olmuş. Güya küfür sevmeyen tipler küfürlü mesajları beğenir olmuş. Canim sen önce yanındaki kişilerin nasil yalan içerisinde yüzdugunu ogren öyle gel olur mu? psiyi buraya yazdığı birkaç cümlede onyargiyi koymadan önce yanındaki kişilere bak en yakınım dediğin kişiyi tanı psiden ondan bundan önce.
Eğer psinoza bu sebepten üyeliği uctuysa karar diğerlerine de uygulanmak zorundadır. Eger sebebi zamaninda kendi istedi diye simdi gorev yerine getiriyorsa gec kalinmis adalet adalet degildir.... ay bu degildi pardon... tekrar ekler misiniz yaa daha 15 mayis kutlamasi yapacagiz....dayanışma için tsk....

Yanlış anlamışsın, onun döneminde vatandaşlıktan çıkarılmaya atıfta bulundum.
yok doğru anlamışım, şaka yaptım sadece. eğer psi özelinde konuşuluyorsa tahrik edildiğini kabul etmekle birlikte ettiği cümleyi ezkaza başka bir yerde söylese başı çok ağrırdı. yani hakaret, küfür, aşağılama vs. her tartışmada oluyor ama suç teşkil eden boyutta şeyler söylemek, bunu da ilk defa yapmıyor olmak, farklı bir cezaya kapı aralamış belli ki. ama onun dışında silinen üyelikler de görüyorum, böyle ekstrem durumlar yoksa gerek de yok süresiz banlamaya veya komple silmeye. altı üstü forum, devlet kapısı değil.

yok doğru anlamışım, şaka yaptım sadece. eğer psi özelinde konuşuluyorsa tahrik edildiğini kabul etmekle birlikte ettiği cümleyi ezkaza başka bir yerde söylese başı çok ağrırdı. yani hakaret, küfür, aşağılama vs. her tartışmada oluyor ama suç teşkil eden boyutta şeyler söylemek, bunu da ilk defa yapmıyor olmak, farklı bir cezaya kapı aralamış belli ki. ama onun dışında silinen üyelikler de görüyorum, böyle ekstrem durumlar yoksa gerek de yok süresiz banlamaya veya komple silmeye. altı üstü forum, devlet kapısı değil.
Görüşümü Psi özelinde yapmadım, genel olarak söyledim.

Harika olay.
Küfür değil belki ama terör suçları kapsamında değerlendirilmeli :d şey gibi ya, yok ettim seni, hadi naş, uza.. :d

bir üye sürekli aynı sebeplerden süreli banlanıyor ise bunun sonunca 3. 4. artık her neyse süreli olarak banlanmalıdır. bunu başka bir konuda daha önce de dile getirdim. psi hakkında yorum yapmaya gerek duymuyorum, hak etti ve banlandı, olması gerektiği gibi. fakat burada anlayamadığınız analı bacılı küfürlerin havada uçuşup, bunların defalarca aynı üyeler tarafından yapılmış olması. belirli süreli uzaklaştırmalardan sonra, tekrar gelip özür dileyip ama çok geçmeden de aynı şekilde ana bacı küfür ediyorsa o kişi de süresiz uzaklaştırılmalıdır. bunun hafifletilebilir bir yanı yok.

Birgün ben de 007 olur muyum Sjsjssj

Ben olsam da kimsenin gözünün yaşına bakmam. Küfür edildiğinde de uzun süreli ban 2. si tekrarlandığında da silerim hesabını. Azıcık aşım ağrısız başım. Ha ben küfretmiyor muyum küfrettiğim oluyor. Benim de bakmasınlar gözyaşıma

Tam kaosluk konu ama henüz filizlenmemiş, ha gayret.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Psinin üyeliği niye silindi bilmiyorum. Yani ne kelime etti, küfür mü yoksa yine suç teşkil eden bir cümle mi bilmiyorum. Eğer öyleyse yerinde bir karar olmuş. Psi bu hareketleri eski yönetim zamanında da yapmıştı, ceza bile almamıştı.

Kendi şahsi fikrim psi özelinde üyelik silinmesini haklı görüyorum. Gitsin fikirlerini rojawa tv de belirtsin

Psinoza terör propagandası yaptı ise ki denk geldim bi kaç kez silinmesi iyi olmuş demek o silinmiş bende bu 000 bilmem kaç kim diyordum Sjsjsj

Psinoza terör propagandası yaptı ise ki denk geldim bi kaç kez silinmesi iyi olmuş demek o silinmiş bende bu 000 bilmem kaç kim diyordum Sjsjsj
Yaptı demiyorum. Silinme sebebini bilmiyorum. Eğer öyleyse hak etmiştir diyorum.

Çünkü daha önce yapmıştı

Bazılarının gelmislerinin ve geçmişlerinin silinmesini çok doğru buluyorum.. oh valla küfür et, banlan, gel. Herkes sinirleniyor, çıldırıyor yerine göre de her şeyin adabı var. Bir iki kere olsa hata dersin, kendini kaybetti dersin de bu sürekli oluyorsa huyu öyledir, düzelmez.

Küfürü hayatımızdan çıkaralım.

melinin uyeligi silinmisti onun yeni nicki Üyelik silindi olarak kalmış 1 2 kişi daha silindi nickleri 00 0 olarak değiştirilmiş acaba bunlar tam olarak silinmedimi?

Evet teröristlik yaptı, evet terörist, evet her gün çevrenizde görüp görebileceğiniz küfür ettiğiniz teröristlerden. Tsk’da görev yapan askerler için “kafası gövdesinden ayrılan” terimini kullandığı için silinen bir bakteri. Onu savunan da terörist.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri