Oku bakiyim.okumaya okuruz da efekti nasıl veririz her seferinde onu düşünüyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oku bakiyim.okumaya okuruz da efekti nasıl veririz her seferinde onu düşünüyorum
dedikodunu yaparsam söz öyle okuyacağım r vurgusuz pablişığOku bakiyim.
kamu alanına taşıyıp okurum demek.. sonrasında yok dedikodu hede hödö..dedikodunu yaparsam söz öyle okuyacağım r vurgusuz pablişığ
sonrasında değil üç yıl önce konuyu açarken demişim fjghkamu alanına taşıyıp okurum demek.. sonrasında yok dedikodu hede hödö..
aynen raskov aynen...
Yağmır diye okunuyor SjsjjsYamır diye okunmuyo
nickimi oku bakim asAlt tarafı nickinizi yazıp çıkacaksınız. Amma hikaye sallamışsınız djdhdhfhfhdh
3ykardeşim diye okunuyor.
Fransızca; yarşitektöğn (r) de hırlıyoz biraz ahajaöslddjdhdjahsjxhnickimi oku bakim as:ASD::AS
Şöyle miFransızca; yarşitektöğn (r) de hırlıyoz biraz ahajaöslddjdhdjahsjxh
Şöyle mi
Dur kız hemen alıntılama sileceğim ajsjAğhhkj kalpimm <333 Kaç senedir fransızca konuşuyorsunuz eceba mademoiselle
E açıp açıp dinleyecektim………….. yürü git burdanDur kız hemen alıntılama sileceğim ajsj
Var bi hayaLimiz qwegüzel sestonlu bir kadin Klausu tonlamasina bayiliyorum yiaaaa![]()