Sezen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alt tire mi alttan tire mi?''le alttan tire'' olacak, düzeltildi.
alt tire dersek tuşunu arayabilirler, alttan tireyi daha çok benimserler gibi. ben böyle kullanıcam...alt tire mi alttan tire mi?
galiba ikisi de yanlış değil ama en doğrusunu dahi anlamındaki de dahilerimiz biliyordur onlara bırakalım çözümü...alt tire dersek tuşunu arayabilirler, alttan tireyi daha çok benimserler gibi. ben böyle kullanıcam...
Ekli dosyayı görüntüle Publisher-Show-Main.mp3yeni arkadaşlarınkini ekleyelim olası dedikodular sekteye uğramasın
çelt
sıvot
o(uv)men
le
pablişır
nevı giv ap
okumaya okuruz da efekti nasıl veririz her seferinde onu düşünüyorum
alt tire daha doğru bence ama bize hep alttan tire dediler vatan hainleri, ben de babam anlamıyor diye hep alttan tire diyorum. şavşatlı dahiler böyle anlıyor galiba.galiba ikisi de yanlış değil ama en doğrusunu dahi anlamındaki de dahilerimiz biliyordur onlara bırakalım çözümü...
yozgatlı dahiler de hep bunu sorgulamıştır melocum, babaya saygılar<3alt tire daha doğru bence ama bize hep alttan tire dediler vatan hainleri, ben de babam anlamıyor diye hep alttan tire diyorum. şavşatlı dahiler böyle anlıyor galiba.
bu arada benim nickim melodram diye okunuyor, almanya sınırlarındaki mrt beyler molodram diyebilir sadece. teşkürler.