Üyelerin nicklerinin okunuşu

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
benim nickim dümdüz okunuyor, melodıram diye... ama yayıncı bazı arkadaşlar bir türlü okuyamıyordu, okunmayacak nick mi benim nickim?
mala-dıram, melod-rom, melad-rom falan filan... maladıram dışındakiler yine iyimser.

Ledri.
ama sen uzun uzun muzaffer el bin abbas de

yani benimkini çok izah etmeme gerek yok bence. okuyamamak için zorlamanız gerekir. ay canım nickim.

benm nickim cok dadLi okunuyor ozellikle bir kiz ses tonuyla oyş bana bişileer oluo xdd

istediğiniz kadar güzel nicklere sahip olun, bu forumda en güzel okunan nick @juju'dur en güzel okuyan da @Otantik Varoluş'tur.
konu kilit... anlayamazsınız.
Jujugg deyince insanin bi tuyleri diken diken oluyor, boyle bi ici hos oluyor hdjsh. Senin nickini de yadsiyamayiz ama simdi. Ahengi tinisi o kulakta biraktigi his.. kulakta nasil his birakiliyor onu bende bilmiyorum ama anladiniz siz:d

Jujugg deyince insanin bi tuyleri diken diken oluyor, boyle bi ici hos oluyor hdjsh. Senin nickini de yadsiyamayiz ama simdi. Ahengi tinisi o kulakta biraktigi his.. kulakta nasil his birakiliyor onu bende bilmiyorum ama anladiniz siz:d
Rus kızların duş demesi gibi duj öyle bi j

Geri