Kim
Gümüş Üye
Hint dizilerine rakip olacak bir senaryo ;dBir garip kul.
Bu kadar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hint dizilerine rakip olacak bir senaryo ;dBir garip kul.
Bu kadar.
Hahaha kıyamam ya ne çektin SjsjsKasim 2022 de foruma uye oldum.6 ay boyunca uyeligimi aktiflestirmediler.Nickimin ramdom benzeri olmasindan dolayi,sanirim bot uyelik sandilar.Ahirin de Uyeligim acildi.
Selam vermek icin bir konu actim.Gayri ihtiyari "Mahlas" seklinde bir kelime/tesbihden dolayi.1-2 ay boyunca da kripto uye Mahlas olarak fislendim.Nihayetin dogru anlasildi.
Hayatin sarmal endiselerinden oturu,bazen ara versem de,firsat buldukca buradayim.
Valla seninle başta çok kavga etmiş olsam da seni gerçek anlamıyla tanıdıktan sonra çok sevdim. Nerde duracağını bilen neredeyse herkese kısmen aynı mesafede olan birileri tartışırken asla karışmayan salakça şeylere takılmayan hatta içindeki çok göstermediğin teraziyide çok sevdim "erkek" kelimesinin tam karşılığısın duruşunla artı görselin de iyi AhahahAnlatmaya gerek yok biliyorsunuz…..
Tşk evet benim…Valla seninle başta çok kavga etmiş olsam da seni gerçek anlamıyla tanıdıktan sonra çok sevdim. Nerde duracağını bilen neredeyse herkese kısmen aynı mesafede olan birileri tartışırken asla karışmayan salakça şeylere takılmayan hatta içindeki çok göstermediğin teraziyide çok sevdim "erkek" kelimesinin tam karşılığısın duruşunla artı görselin de iyi Ahahah
Arkanızdan çok dedikodular yapıldı... Neyse tanışınca anlaticam...Şimdi başlasam sabaha biter. Sayfa kasmasın.
No Pasaran
27 Mart 2013
Üye
Yılın en iyi editörü
Yılın en iyi süper moderatörü
Yılın en iyi co admini
Yılın en iyi admini x3
Yılın hatırlayamadığım beyefendi, yorumcu bilmem başka ne halt varsa o şeysi
Heavy metal
Beşiktaş
Türkiye siyaseti, ekonomi, politik felsefe, jeoloji
Kaos derinleştirici , kaos yöneticisi