Üyelerin forum biyografileri

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Kasim 2022 de foruma uye oldum.6 ay boyunca uyeligimi aktiflestirmediler.Nickimin ramdom benzeri olmasindan dolayi,sanirim bot uyelik sandilar.Ahirin de Uyeligim acildi.

Selam vermek icin bir konu actim.Gayri ihtiyari "Mahlas" seklinde bir kelime/tesbihden dolayi.1-2 ay boyunca da kripto uye Mahlas olarak fislendim.Nihayetin dogru anlasildi.

Hayatin sarmal endiselerinden oturu,bazen ara versem de,firsat buldukca buradayim.

Kasim 2022 de foruma uye oldum.6 ay boyunca uyeligimi aktiflestirmediler.Nickimin ramdom benzeri olmasindan dolayi,sanirim bot uyelik sandilar.Ahirin de Uyeligim acildi.

Selam vermek icin bir konu actim.Gayri ihtiyari "Mahlas" seklinde bir kelime/tesbihden dolayi.1-2 ay boyunca da kripto uye Mahlas olarak fislendim.Nihayetin dogru anlasildi.

Hayatin sarmal endiselerinden oturu,bazen ara versem de,firsat buldukca buradayim.
Hahaha kıyamam ya ne çektin Sjsjs

Anlatmaya gerek yok biliyorsunuz…..
Valla seninle başta çok kavga etmiş olsam da seni gerçek anlamıyla tanıdıktan sonra çok sevdim. Nerde duracağını bilen neredeyse herkese kısmen aynı mesafede olan birileri tartışırken asla karışmayan salakça şeylere takılmayan hatta içindeki çok göstermediğin teraziyide çok sevdim "erkek" kelimesinin tam karşılığısın duruşunla artı görselin de iyi Ahahah

Valla seninle başta çok kavga etmiş olsam da seni gerçek anlamıyla tanıdıktan sonra çok sevdim. Nerde duracağını bilen neredeyse herkese kısmen aynı mesafede olan birileri tartışırken asla karışmayan salakça şeylere takılmayan hatta içindeki çok göstermediğin teraziyide çok sevdim "erkek" kelimesinin tam karşılığısın duruşunla artı görselin de iyi Ahahah
Tşk evet benim…

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ocak 5 - 2015
Abuk subuk konusan s1k kafali herifin teki.

7 Aralık 22 üye
27 Haziran 24 admin bu kadar djxjd

Şimdi başlasam sabaha biter. Sayfa kasmasın.
Arkanızdan çok dedikodular yapıldı... Neyse tanışınca anlaticam...

Katılım Mart 24, 2012
Sadece forum sahibinin beni davet ettiğini hatırlıyorum... Sonrasında ara sıra gelip gidiyordum. En uzun süre takıldığım dönem bu dönem...

Ahura: katılım 2020
Son 1 yıldır aktif
Geldiği ilk ay ayın üyesi ile taçlandırıldı
Akabinde bam 1 bam 2 bam 3 ahaha
Allah'ın hakkı 3'tür diyip bütün ban haklarımı kullandım:D
Altın üye
Kaos sever
+Altın sever aşiret kızı
Teşekkürler
gelişme kaydettikce ekleme yapacağım xjxjx

Son düzenleme:

bunu sevişmeye uyarlayın işte