Divine Heart
Altın Üye
- Web sitesi
- www.instagram.com
kimseyi tanımıyorum kimse için de birşey düşünmedim diyebilirim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tamam da insanlar bir şekilde görüşüyor birbirleriyle tanışıyor buluşuyor,ben bunları yapmıyorum sayın troliçeBen zaten hepsiyle oturup çay içiyorum her saat Sjsjsjs
Öngörü tahmin analiz de mi yok be adam Sjssjtamam da insanlar bir şekilde görüşüyor birbirleriyle tanışıyor buluşuyor,ben bunları yapmıyorum sayın troliçe![]()
![]()
Bebeğin genetik kodlarında Gs’lılık ağır basıyor. Üstünde bir baskı oluşturulmazsa Aslan parçası olur : )@Noah 2 yeğenim var fanatik Beşiktaş'lı teyzeleri gibi
dünde hala oldum annesi gslı, babası fenerli, babannesi gs, annannesi gs , dedesi gsli çocuk neyli olur sence![]()
bence Kartal olacak:=) hiç bir baskı yapmadan halasının tarafında olacak: benceee:=)Bebeğin genetik kodlarında Gs’lılık ağır basıyor. Üstünde bir baskı oluşturulmazsa Aslan parçası olur : )
Güzelliklerle büyüsün yeğenin.
Uyumuyorum bazen hiç evet düşünüyorum düşünüyorum düşünüyorum hep
Onu içinden geçene söyle ye yazacaktım ama buraya yazdım Yanlışlıkla..Serçe "Performansın düşmüş" diyince böyle diyesim geldi,
"Evet, önceden direk dansı yapardım... şimdi üç aylara girdik elimi belimi cektim"
(mesaj düzenlenmiş)
elbette var,ama önemi yok benim için.Öngörü tahmin analiz de mi yok be adam Sjssj