Üyeleri gördüğünüzde hissettiğiniz

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ben zaten hepsiyle oturup çay içiyorum her saat Sjsjsjs

@Noah 2 yeğenim var fanatik Beşiktaş'lı teyzeleri gibi:D
dünde hala oldum annesi gslı, babası fenerli, babannesi gs, annannesi gs , dedesi gsli çocuk neyli olur sence :D
Bebeğin genetik kodlarında Gs’lılık ağır basıyor. Üstünde bir baskı oluşturulmazsa Aslan parçası olur : )

Güzelliklerle büyüsün yeğenin.

Bebeğin genetik kodlarında Gs’lılık ağır basıyor. Üstünde bir baskı oluşturulmazsa Aslan parçası olur : )

Güzelliklerle büyüsün yeğenin.
bence Kartal olacak:=) hiç bir baskı yapmadan halasının tarafında olacak: benceee:=)

biri var canım ailemdeki Ferideye benzetıom yemesi-kıskanclıgı falan aynı aynı

W hanımın aylık gelirini hesaplayanlara karşı böyle olduğunu düşünüyorum.... ve forumdaki tüm gubetcilerin.....

Son düzenleme:
@Serçe aplamizi gordugumde hayalet aklima geliyor.

Hic uyumuyor sanirim.

Serçe "Performansın düşmüş" diyince böyle diyesim geldi,

"Evet, önceden direk dansı yapardım... şimdi üç aylara girdik elimi belimi cektim"
(mesaj düzenlenmiş)

Aksam ugrar ciziklerim bir seyler.

Emare; Aglatmak cok basit, cok kirilgan. Hemen uzulebilecek hissi veriyor.

Run; iQ seviyesi yuksek. Bilgi haznesi cok genis.

X; Sinirleri saglam, oldukca sabirli. Olaylar karsisinda sogukkanliligini belli ediyor.

Süreyya; Hayatin her alaninda ayaklari cok saglam basan bir kadin goruyorum.

Ugultuyu dinliyor, kafasinin icindeki ugultuyu ve yukarı cikmak gelmiyor icinden
Geri de dönemiyor
Öyle bakiyor. Kucaginda yigilip kaldigi koltuk bir an dost gibi görünüyor terk etme vakti gelmisken
Yan koltuktaki canta ve dosyasina bakarken hmhf diye üflüyor
Arabadan inmek adim atmak bir süre daha erteleniyor gülümsemek icin ve calismak icin sarf edilcek cabadan kaytarma süresini artirmak icin.
Kontak anahtarinin sallanisini seyrederken gözleri hareketsiz aracindan direksiyonundaki ellerine kayiyor
kücük bi kiz cocugu gibi parmaklarini oynatiyor
Sonra dikiz aynasindan gözlerine ardindan saclarina bakiyor
bir an yutkundu cünkü damaginda sabah mideye yuvarladigi zeytinlerin tadini duydu
yeme eylemiyle ilgili bisi animsadigi icin icinde belli belirsiz bi heyecan peyda oldu
Evet sayin seyirciler
müteakip saniyeler sonucu @Shinigami artik mutlu cünkü ögle arasinda canina okuyacagi karbonhidrati kurguluyor ve derin bir nefes alip siyirip atiyor kendisini arabadan
Ugultu derinlere gizlenmistir.
-reklam-
Neyse ki beklenen olmadi sayin seyirciler! Shini ne kadar tatli tüketmisse de,
forumda seker komasina girmesine ramak kalmisliginin huysuzlugunu yapiyor ama telassiz havasindan da ödün vermiyor!

Son düzenleme:
Geri