Seninle aynı fikirdeyim cano,nihayet ortak bi yanımız oldu seninle@Yabani cağnım kusura bakmadı seni görünce şahin k geliyor aklıma
sanki osun
Neden böyle oldu anlamadım sjxndj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seninle aynı fikirdeyim cano,nihayet ortak bi yanımız oldu seninle@Yabani cağnım kusura bakmadı seni görünce şahin k geliyor aklıma
sanki osun
Neden böyle oldu anlamadım sjxndj
Sjsmxj oh iyi bariiii şahinciğimSeninle aynı fikirdeyim cano,nihayet ortak bi yanımız oldu seninle
Sana Gökhan Doğanayın çıktığı sahnede selam yollatırdım bak bizim arkadaş korktu ismini anmaya D:Sjsmxj oh iyi bariiii şahinciğim
Sana Gökhan Doğanayın çıktığı sahnede selam yollatırdım bak bizim arkadaş korktu ismini anmaya D:
Rakıyı içince aklıma geldin.
Rakı ile birayı karıştırdım 4 saat yerimden kalkamadım çarptı beni yarmo.ayrıca hesabın yarısını unuttular bizden almaya D:akslxmdjns allah seni napmasınnn adam yarmagülü nerden bilsin
Gökhan doğanay severimm
Altınseriyi daha çok severim
Afiyet olsunnn yabişşşşş
Karıştırınca leş oluyor ya ertesi gün xdRakı ile birayı karıştırdım 4 saat yerimden kalkamadım çarptı beni yarmo.ayrıca hesabın yarısını unuttular bizden almaya D:
Valla rehin alırlar o da olmazsa nikahı basarlar pavyonlar meyhaneler çete gibi.Karıştırınca leş oluyor ya ertesi gün xd
Ne güzelmiş hesap almayı unutuyolar
Burada bizi yerler hesap vermezsek xd
Neyse konuyu dağıttık yeterinceValla rehin alırlar o da olmazsa nikahı basarlar pavyonlar meyhaneler çete gibi.