Üyeler foruma ne düşünerek giriyordur?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
sosyal medyanın kalabalıklığına karşı şurada üç beş kişinin yıllardır goygoy yapması, muhabbet etmesi, tartışması daha çok hoşuma gidiyor. az kişi olmamız ve uzun bir süredir kişilerin az çok birbirini tanıması bunda etkili. gidip twitter'da da yazıp çiziyoruz, eğleniyoruz, tartışıyoruz fakat buranın verdiği tadı vermiyor.

Yine kimlere dert olduk diyorum…

Ya bi çeşit ev gibi burası.
Kimse kalmasa bile blog gibi arada girip yazar çıkarım sanirim.
11 yıllık alışkanlık,beyin otomatiğe bağlıyor artık

forumları, forumlarda takılmayı sürekli eleştirel ve küçümseyici cümlelerle betimlemek ve aynı ortamda senelerde takılır olmak da sanırım biz türklere özgü bir şey.dlskfj şahsen bugün kim beni övmüş, kim laf sokmuş, kim varlığımdan rahatsız olup da kudurmuş diye merak içinde giriyorum.... vallahi bunlar olmadan yaşamamam... tansiyonum yükselir, nabzım düşer.......
Tiksiniyorum ben bu forumdan...yine de giriyorum..ne olacak benim bu halim doktor?

düşünmemeyi tercih ediyorum, mis gibi.

Keşke İzlanda’ ya gitmek ucuz olsaydı, dakka durmazdım valla.
neyse bi foruma bakayım

Mesela ben en çok şeye gülüyorum. Hani insanlık hali sorun yaşayıp bir şekilde iletişimini kesiyorsun. Olabilir bunda sorun yok. Sorun yaşadığı kişiye karşı yakın çevresini yalan yanlış uydurmalarıyla manipüle edenler garip biraz. Sen anlaşamadın diye insanları neden ittifak-itilaf diye bir ayrıştırmaya mecbur bırakıyorsun…

Son düzenleme:
etiketlemişsin üstad nasıl duymasın ? eğer bu forum nuh'un gemisi olsaydı @Stockholm Sendromu geminin tahta kurusu olur herkesi batırırdı.....
Bu dediğini @Stockholm Sendromu duymasın. Duyarsa der ki; Nuhun gemisinde her şeyden iki şer tane var ama benim eşim benzerim yok....
valla dua et duymasın
nuh kim çocuklar? gemisi memisi var.... zengin galiba... yakışıklıysa ben okeyim....

izlanda'nın forumları bile çok iyidir bence, bir de bizim foruma bak nuh'un gemisi gibi.

Forumda iki kedi var, biri erkek biri dişi diye söylüyorsun.

Sen Umman'sın, büyük düşün. Ya da derin düşün. Büyük düşünmek mi, derin düşünmek mi? Bilemedim...

sosyal medyanın kalabalıklığına karşı şurada üç beş kişinin yıllardır goygoy yapması, muhabbet etmesi, tartışması daha çok hoşuma gidiyor. az kişi olmamız ve uzun bir süredir kişilerin az çok birbirini tanıması bunda etkili. gidip twitter'da da yazıp çiziyoruz, eğleniyoruz, tartışıyoruz fakat buranın verdiği tadı vermiyor.
1696517424953.png

nuh kim çocuklar? gemisi memisi var.... zengin galiba... yakışıklıysa ben okeyim....

sana benim voleybolcu yakışıklı arkadaşı yapacağım ben. kocaman elleriyle sevsin seni.

Forumda iki kedi var, biri erkek biri dişi diye söylüyorsun.

Sen Umman'sın, büyük düşün. Ya da derin düşün. Büyük düşünmek mi, derin düşünmek mi? Bilemedim...

kıyamet kopsa ve tek bir hayvan kurtarma şansım olsa kesinlikle o kedi olurdu.

ayrıca kedi mamaları neden bu kadar pahalı ? kedilerin parası mı var ?

sana benim voleybolcu yakışıklı arkadaşı yapacağım ben. kocaman elleriyle sevsin seni.

kıyamet kopsa ve tek bir hayvan kurtarma şansım olsa kesinlikle o kedi olurdu.

ayrıca kedi mamaları neden bu kadar pahalı ? kedilerin parası mı var ?

Duygusal davranıyorsun, ama bunu anlıyorum tabii. Kıyamet kopunca kurtarırsan o post apokaliptik oluyor. Şu an distopyadayız mesela, o bile çekilmiyor.

Kedinin parası yok, dahası sigortası yok. Tedavi ve ilâç daha masraflı yeri geldiğinde.

Geri