üye sözlükte yapılan abartı yorumlar

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
İsteyen istediği yorumu yapsın,bırakın kime ne bundan? Samimiyetsiz geliyorsa bunu düşünecek olan yorum yapılan kişi olsun onun dışındaki herkes düşünüyor ^^ kendi adıma konuşayım üye sözlüğüne yorum yaptığım çoğu insanla ya birebir görüşmüşümdür ya da görüşme planları yapıyorumdur,ya da forum dışında çok sık muhabbet ediyorumdur :)

Çoğu kişinin yaptığından haberi varsa bunun farkındaysa sorun yok demektir. Dkkfj

Abartı yorumları geçtim, kaç yıldır tanıdığın insan yorum yapmaz gider tanımadığım kişi yorum yapar ya nispet olsun yapıyorlar sanki. :)

Benim sözlük konuma istediğiniz kadar abartili yorum yazabilirsiniz tabi iyi anlamda:p

Ben rahatsız olmam yani siz de rahat olun gencler

Gayet içten duygularla yazıyor herkes birbirine bence, kıskanmayın. asfsk :D

Üye Sözlükte yapılan abartı yorumların yanı sıra; arkadaş birisi de çıkıp birisi hakkında, farzı kelam "Bu insan kötüdür" demez mi?

- Kim ki bir konu hakkında sürekli güzelliklerden bahsediyor; o kişi benim gözümde her daim pimi çekilmiş bombadır.

+ Ayet gibi yazdım bu arada
Tövbe Estağfirullah..

İroni ile icini doken de mevcut. İnsanlarin terapi anlayislari farkli, saygi duymak gerek :wink:

3 gun sonra aralari bozulunca da guzel oluyo (:

Hepimizin yaptığı şey. Biz Türk ırkı olarak sevgimizi de nefretimizi de abartılı cümlelerle ifade etmeyi severiz. Kaldı ki forumda olumsuz eleştiriyi kaldırabilecek üye sayısı bir elin parmağını geçmez.
Sevdiği kişilere en güzel sıfatları layık görür insan.

yazilana bakinca ''aaa bu gercekten beni mi tarif ediyor'' diyorum .P

Bana kimse yazmiyo sorun yok jfklljhd

uye sozlukte övmek mecburi olmus durumda. Elestiriye, olumsuz dusuncelere de yer verilebilmeli.
Hakkinda konu acilan kisi olumsuz yorumlari sildirememeli bence (:
iyisiyle kotusuyle bilmeliyiz demi.

Geri