üye sözlükte yapılan abartı yorumlar

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
bazi yorumlar vardir ki, ben 10 senelik arkadasima yapamam onlari. cok falandir cok felandir bidi bidi [emoji14]

Gören lütfen onları alıntı yaparak burada paylaşsın. Bekliyorum

ben bitane yaptımda moruk 100 tl hesap muhappetinde orda seni kastetmedim :D duruma katılmadımı söledim itiraf ediyim burdan

Bu kalbin kadar temiz sayfada bana da yer verdiğin için teşekkürlerimi püskürtür adaya düşsem yanıma alacağım üç arkadaş sen sen sen olurdun ..

Annemin bile yapmayacagı yorumlar ne zaman tanıyıp bu kadar kesin kararlarla yorum yapıyosunuz ilahi siz :D

Ben yaparim, en buyuyunu de metalblood icin yapmisim paylasin burda :p hos olur gorursem yazdiklarimi :p pisman degilim yazdiklarima o an hissettiklerimi yaziyom :p

1 ay once "cinim cici bitanem dost arladas essiz benzersiz" vs vs denir
1 ay sonra arkasindan ornek veremeyecegim seyler denir. Sallayip atip tutmayin ondan, iki gunluk tanisinizada can ciger demeyin. Yalakalik yapmaya gerek yok.

Bana ne hissettirdilerse onlara iade ediyorum.
Asla eksik yada fazla bırakmam içimde.
Hiç abartmadım şahsen.

Beni niye kimse övmüyor:/// Ayin enlerinede seçilemiyorum zaten çok üzülüyorum ben:/
Beni niye sevmiyorsunuz lan niye??:/

Fernando cok hakli oyle suslu cumleleri nerden buluyorlar ustelik gorusmeden bu kadar guvenmek can ciger olmak ben bile kendin arkadaslarimi anlatirken iyidir diyip bırakıyorum oyle cok ovmuyorum :D

olumsuz eleştiri yapıncada silinmesi isteniyor nasıl olacak (:

Abartan kişi ve yazılan kişi arasında suni bir yakınlık vardır :) :)

Geri