Üye sözlük konunuzu kimin açmasını isterdiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Benim konumu çok değer verdiğim Lefty açmıştı. Düşünceleriyle de mutlu etmişti beni sağ olsun.
Bir de beklenmedik kişilerin de enteresan bir etkisi oluyor. Misal üye sözlüğüme çok kişi yorum yaptı. Ama en çok zihnimde yer eden hiç beklemediğim ve benimle alakalı gözlemlerine şaşırdığım bir üye olmuştu.

Bilmiom, önemli mi o ya?
Ama biz adult ve elit forumlugumuza, duygusallik da kattigimiz icin (her ne kadar reddetsek de bu gerçegi), bu tür seyler hayati önem arz edebiliyor bu hologramda.Sevmek sevilmek isteği.Domino taslarin sonunu getiremediginizde de , hüzün kovan kuşlarim.
Sonra umursamaz tavirlanrinizi okumak..yemin ederim beni 7.kata cikariyor.
Yine de samimiyet var.Sislu puslu olsa dahi.Cok harika bir bubblein icindeyiz.

Hilal in günlügünde bu konuya dair bir ileti okudum az evvel.
Realist olmasindan mütevellit,burada olmak ona uymadigini yazmis.Hakli.
Cünki gercekci.
Her ne kadar Hassas kalbler icin dünya cehennemse, hassas gercekciler icin de burasi cehennem.ddd Severek yaniyoruz Hilal.
Hepimizin icinde de biraz mazoluk olduguna göre,dengeleyelim.

Bilmiom, önemli mi o ya?
Ama biz adult ve elit forumlugumuza, duygusallik da kattigimiz icin (her ne kadar reddetsek de bu gerçegi), bu tür seyler hayati önem arz edebiliyor bu hologramda.Sevmek sevilmek isteği.Domino taslarin sonunu getiremediginizde de , hüzün kovan kuşlarim.
Sonra umursamaz tavirlanrinizi okumak..yemin ederim beni 7.kata cikariyor.
Yine de samimiyet var.Sislu puslu olsa dahi.Cok harika bir bubblein icindeyiz.

Hilal in günlügünde bu konuya dair bir ileti okudum az evvel.
Realist olmasindan mütevellit,burada olmak ona uymadigini yazmis.Hakli.
Cünki gercekci.
Her ne kadar Hassas kalbler icin dünya cehennemse, hassas gercekciler icin de burasi cehennem.ddd Severek yaniyoruz Hilal.
Hepimizin icinde de biraz mazoluk olduguna göre,dengeleyelim.
2.paragraf aslında ilk paragrafta bahsettiğin sevme sevilme isteğinin gerçekçi veya gercek dışı versiyonu daha fazlası >>DM :D

Üç kere, dört kere açan olmuştu. Sayıda net değilim ama açıldı ve ben hepsini sildirdim. Huzursuz oluyorum yani gerek yok dediğim konu.

• Beğen
Tepkiler: ne
benim sozluk konularimi bir zamanlar w acmisti ilk olarak, sonra onu sildirtmistim ve larien acmisti. o da silindi. uzuuuun zaman sonra tekrar foruma geri donunce vera acti. yani cok tatlisiniz, ama keske bu da silinse ve bir daha acilmasa :d

Kimsenin açmasını istemem. Açacaksam kendim açarım ama gerek yok. :)
İnsanlar iyi mi demiş hakkımda kötü demiş pek umurumda değil artık..

Geri