Üye sözlük konunuzu kimin açmasını isterdiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Benim hiç düşünmediğim fakat istesem belki yapmaz dediğim birisi açtı. Hoşnutum =)

Hiç beklemediğim biri beklemediğim zamanda açtı

Kimse açmasın benimkini. Ben sevmiyorum sözlük.

95 yıllık forum hayatımda üye sözlüğümü ne juju açtı ne hahahah ne yosun ne de melis… kim açtı biliyor musunuz? “coolumsu”
çok özel, çok anlamlı… sonra biraz küstü bana ama düzelttik arayı. fiziği dışında konu açmayan adam bana üye sözlük konusu açtı ya… inanmayanlar ve tekrar ziyaret etmek isteyenler için buyrun link: “beni de çok sever :)
canımsın <3

benim yok çok şükür, lütfen kimse de açmasın.

Benim uye sozlugumu Pieta acmisti, isguzar bir admin acan kisinin yorumunu silince ikinci yazan kisiye kaldi ihale, cok sacma bir sey oldu, yillar sonra ben mi acmisim konuyu aaa gibi bir sey oldu cok alakasizdi cunki

@Run kankim.. Adana'ya düşen ilk şırdan tanesi...

benimkini hatem açmıştı, beklediğim biri değildi fakat sonraları idrak ettim kıymet vermiş açmış. sağolsun.
sözlüğümde kısır günü yapıldı ghkfd akabinde hükümeti devirmek isteyenler de oldu vs. sildirdim.
amacına uygun sözlüklerde görüşmek üzere.

95 yıllık forum hayatımda üye sözlüğümü ne juju açtı ne hahahah ne yosun ne de melis… kim açtı biliyor musunuz? “coolumsu”
çok özel, çok anlamlı… sonra biraz küstü bana ama düzelttik arayı. fiziği dışında konu açmayan adam bana üye sözlük konusu açtı ya… inanmayanlar ve tekrar ziyaret etmek isteyenler için buyrun link: “beni de çok sever :)
canımsın <3

Nesi komik

Geri