Larien
Elmas Üye
Kendi sözlüğüme bakarken şey gördüm, seninle buluştuktan sonra yazmışım kdjd ailem böbreğimi çalmadığın için sana minnettar kfjf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu diyaloğun devamı daha komikti kdjd sen büşra olmaya değil de üçüncü olmaya bozulmuştun jfjd hatta bir şey söyledin tam hatırlamıyorum, sonra soruyorsun “hala üçüncü müyüm” birinciliğe yükselmek için her şeyi yaptın kdjd
Ücretsiz mi, ne teklif ediyorsun? xjdjndkdvzjzbbüyücü gelse de şu silinen mesajların arşivlerini ücretsiz bir şekilde ortaya dökse...
@Jayus azerbaycandan gelmişem, size salam getirmişem...
on manattır maralım... pişik etinden...Ücretsiz mi, ne teklif ediyorsun? xjdjndkdvzjzb
JDJDKSNFNDKSFKDNDHDKDJDKMDKDMDLon manattır maralım... pişik etinden...
özümden vermişem...məni başa düş...JDJDKSNFNDKSFKDNDHDKDJDKMDKDMDL
Pişik etine karşıyız ama lütfen.....
Pişik eti ney ve neden karşısınızJDJDKSNFNDKSFKDNDHDKDJDKMDKDMDL
Pişik etine karşıyız ama lütfen.....
Bxjdbddjdjndkfdjdbkdb pişik kedi yavrum, Azərbaycanda çok ucuz dönerlere ironi olarak kedi etinden diyorlar ;dPişik eti ney ve neden karşısınız
bizde de kebaplara eşek eti karıştırıyorlar... ironisiz...Bxjdbddjdjndkfdjdbkdb pişik kedi yavrum, Azərbaycanda çok uzun dönerlere ironi olarak kedi etinden diyorlar ;d
Aman benim midem alıyor hepsini, kurbağa eti bile yemiş insanım onu mu sorun edeceğim ;dbizde de kebaplara eşek eti karıştırıyorlar... ironisiz...

Güzel diyorlar ona güzel mi gerçektenAman benim midem alıyor hepsini, kurbağa eti bile yemiş insanım onu mu sorun edeceğim ;d
Bir tane düzgün yorumu yok……
sen beni bile yersin.Aman benim midem alıyor hepsini, kurbağa eti bile yemiş insanım onu mu sorun edeceğim ;d
Tavuktan farkı yok, önüne tavuk eti diye koysalar anlamazsın bile farkını yavrumGüzel diyorlar ona güzel mi gerçekten
Gdhahxhahzhhahshahhs bu mesajı attıktan sonra bir iki mesajını görüp seni düşman sayması...
bence benim sözlükteki en güzel yorumlar ilk sayfadakiler
gizemli bir üye gibi takılmıştım forumda
sonra birisi beni tanıdı![]()
sonra kim bu kim bu diye kafayı yiyenler oldu
bayılıyorum böyle şeylere