Üye sözlüğünüze yapılan en güzel yorum

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bu konu bizi iki ay götürür diye düşünüyorum….
Konu için 670 yorumu tekrar okudum “uzun yazı okumaz sıkılır” diyenler utanır mı bilmem…
çoğu güzeldi ama benim kalbimi bu yorum caldı…

IMG_3492.jpeg

Çünkü akp diyince diğer her şeye kör olurum……at gözlüğümü takarım skj

Delilerin kalbi temizdir... o yüzden ettikleri beddualar tutabilir.

dedi

Ya eşiminkileri çok seviyorum ama buraya eklemek istemedim, utandım kfjf
@Kimbuhatunyahu? ninkiler hem çok eğlenceli hem de beni güzel görmüş sağ olsun:* bir tane onunkilerden ekleyeyim

IMG_1984.jpeg

Ve bir de benim kızdan, kestim tabii, çok uzundu; uzun uzun yazmış jdjd “ömür boyu güzel hatırlayacağım, güzel anacağım kişilerden birisi” çok önemli bir şey bu, hep de güzel andık birbirimizi, öyle değil mi:*

IMG_1985.jpeg

Anna ne yaptın yaa... Off şimdi onca mesajı okumaya gideceğim....
Bir tane de seçemem şimdi...Of anna off....
Müsait olunca şey edeceğim....

Çok güzel bir konu, ve o kadar çok yazacak şey var ki, hangisini seçeceğim şaşırdım. Çok iyi arkadaşlıklar biriktirmiş olduğumu farkettim, mutluyum.
Bu forumda tanışma şansım oldu kendisiyle, hiçbir gün bile kopmadık, dünyanın en güzel kadını, benim biriciğim.
1000039356.jpg

Üye sözlüğümün yarısı benim dogurup dogurmadigimi merak etmis.
Arkadaslar ovmeniz filan gerekmiyo muydu beni. Amac bu degil miydi, ben mi yanlis biliyorum ya. Yok yani o zaman ben sizi niye övdüm o kadar .p
Ben şimdi surada nasil paylasiyim o yorumlari ya. Bu kadarida fazla yani artik ya 🙄

Sözlüğüme gideyim ne yazmışsınız jfjfjf

Arkadaşlar ben yönetici olduğum için sözlüğünüzden silinen mesajları da görebiliyorum. Esas eğlence orada. Arası bozulduktan sonra silinen mesajlar bir hazine hazine.

Görmek isteyenler için müracaat DM. (Hizmetimiz ücretlidir.)

Geri